Unde gasesti produse Milde la preturi avantajoase

  • Home
  • UTIL
  • Unde gasesti produse Milde la preturi avantajoase
blog

Milde este un brand premium de hartie igienica, cu modele unice si parfumuri aromate imbietoare. Intr-o varietate de pachete elegante vei gasi role de hartie igienica fina si prosoape de hartie care pot fi cu 3 straturi, pentru o mai mare rezistenta si absorbtie. Hartia Milde Premium extrem de moale si cu protectie dermatologica, este realizata din 100% din celuloza pura pentru alb si puritate perfecta. Hartia igienica Milde Premium este extrem de moale pentru o atingere blanda, fara sa provoace iritatii.

Hartie igienica Milde

Inzestrata cu diferite modele frumoase pentru un aspect minunat, gama de hartie igienica Milde  ii face mandri pe consumatori sa o aiba in baile lor. Parfumurile premium varietate sunt rafinate, gadila simturile si satisfac fiecare preferinta. Hartia igienica Milde este ambalata in pachete de 4, 8 sau 16 role.

Milde Premium

Hartia Milde Premium este proiectata special pentru cei mai pretentiosi oameni, pentru aventurieri si vizionari. Cu o aroma subtila si unica, Hartia Milde Premium igienica, sau prosoape de hartie, te duce intr-o alta lume plina de lumina si culori. Produsul Premium de la Milde combina moliciunea perfecta, densitatea exceptionala, absorbtia excelenta si aromele unice.

Hartia igienica Milde Premium Ultra Soft Relax Purple este o hartie igienica perfect moale, cu trei straturi, cu o aroma linistitoare. Hartia igienica Milde are motive delicate de violet deschis si aroma intensa de magnolia, cu note florale-fructate si lemnoase. Produsul este confectionat dintr-un material 100% celulozic, combinat cu o senzatie moale, o tenta stralucitoare si motive colorate.

Hartia igienica Milde Premium Ultra Soft Cool Blue este o hartie igienica cu trei straturi perfect moale, cu o aroma proaspata. Hartia igienica Milde are motive delicate si aroma de albastru deschis, cu note de top proaspete si o baza extrem de nobila si durabila. De asemenea, produsul este confectionat dintr-un material 100% celuloza, este moale si are motive colorate.

Prosoape de hartie Milde

Prosoapele de hartie Milde Premium sunt cu doua straturi, puternice si blande la atingere, grofate si perforate. Gama de prosoape de hartie Milde sunt moi si confera confort in utilizare. De asemenea, prosoapele de hartie Milde sunt realizate din materiale ecologice. Acestea mentin durabilitatea o perioada lunga de timp intr-o stare umeda, sunt excelente pentru utilizarea profesionala in bucatarie, au proprietati imbunatatite de adsorbtie, absorbant perfect umiditatea si, prin urmare, sunt ideale pentru stergerea mainilor, legumelor si fructelor.

Cu hartie Milde Orient Mistic  redescoperi farmecul Orientului cu un nou sentiment captivant. Un design temperamental cu motive orientale caracteristice, combinate cu aromele misterioase ale Orientului. Gama de prosoape de hartie Milde este realizata dintr-un material alb-zapada natural si a fost testata dermatologic, chiar si in cele mai mici detalii, pentru a fi cu adevarat perfecta. Milde intelege ca toti suntem unici si ne respecta diferentele. De aceea, Milde ofera o varietate de parfumuri, culori si modele pentru a fi tu insuti si a-ti exprima stilul individual. Pentru Milde, perfectiunea inseamna in primul rand idealul. Calitatea Milde este identificata doar cu calitatea Premium, fara compromisuri.

Spread the love