Un strat de perfectiune cu tratamentul pentru unghii ETHOS

  • Home
  • UTIL
  • Un strat de perfectiune cu tratamentul pentru unghii ETHOS

Pentru ca mainile se afla in permanenta in centrul atentiei indiferent de imprejurare sau context social, este esential ca unghiile tale sa isi mentina intotdeauna aspectul sanatos si ingrijit. Si cum unghiile sunt cele care ies mereu in evidenta, ele reprezinta cartea ta de vizita, fapt pentru care cea mai buna solutie este sa apelezi la tratamente unghii. O manichiura puternica, rezistenta si placuta din punct de vedere estetic se intretine cu un tratament unghii pe masura. Inovatia in domeniul manichiurii este oferita de tratament unghii Ethos. Care sunt avantajele acestui tratament si ce il face cu adevarat special poti afla in randurile urmatoare.
ETHOS este cea mai noua gama de ingrijire pentru unghii de pe piata, gandita si conceputa special pentru a reda sanatatea si stralucirea unghiilor. Cele 8 produse din gama ETHOS sunt usor de recunoscut si se evidentiaza prin ambalajele inedite. Imbinand promisiunea pentru sanatatea unghiilor cu functionalitatea estetica, fiecare tratament din gama ETHOS contine in mod discret pe sticla proprietatea unica a ingredientului natural primar. Toate cele 8 produse ale gamei urmeaza abordarea etica a BIO SCULPTURE: respecta si protejeaza mediul inconjurator. Imbogatite cu vitamine, uleiuri esentiale si extractii naturale din plante si seminte, produsele din gama ETHOS au o textura delicata si contribuie in mod activ la intarirea structurilor de keratina ale unghiei, restabilind supletea unghiilor fragile si hidratand in profunzime.
BIO SCULPTURE, liderul mondial in ingrijirea unghiilor sanatoase este un brand ce respecta cu strictete standardele vegetariene si nonvegetariene, produsele fiind vegane, care implica un minimum de praf, fara primeri, bonderi, mirosuri sau nivelare prin pilire. Mai mult decat atat, toate produsele BIO SCULPTURE, inclusiv cele din gama ETHOS, nu contin produse de origine animala si nu sunt testate pe animale.
Indiferent ca iti doresti sa ai unghiile mereu intacte si sanatoase sau vrei ca ale tale cliente sa fie multumite, tratamentul de unghii ETHOS de la BIO SCULPTURE este cea mai buna alegere privind produsele de manichiura. Aplica si tu un strat de perfectiune cu tratamentul ETHOS!

Tags: