Un Fermier a observat ceva ciudat la una dintre gainile lui care nu s-a mai miscat de 2 saptamani din cuibul sau.A crezut ca sta closca dar cand dat gaina la o parte a ramas blocat .Priviti ce avea gaina sub ea !

  • Home
  • INTERNAȚIONAL
  • Un Fermier a observat ceva ciudat la una dintre gainile lui care nu s-a mai miscat de 2 saptamani din cuibul sau.A crezut ca sta closca dar cand dat gaina la o parte a ramas blocat .Priviti ce avea gaina sub ea !

Un fermier care in gospodaria lui crestea si gaini la un moment dat a observat ceva ciudat in legatura cu o pasare care de cateva saptamani nu se mai ridica din cusca ei si dadea impresia ca sta closca.

Spre suprinderea lui si a noastra din curiozitate a vrut sa observe ce se intampla sub ea si se gandea poate o sa isi mareasca numarul de gaini daca aceasta sta closca si vor iesi puiutii dupa ce ascestia vor iesi din ou.

Asa ceva nu a vazut nimeni pana acum si mai ales sa si filmeze aceasta scena care te suprinde si te minuneaza .

Atunci cand a miscat gaina sa vada ce e sub ea a ramas complet surprins….


Defapt aceasta gaina avea grija de niste puiuti de catel pe care ii pazea ca o mama adevara. Ii multumim acestui domn ca a reusit sa filmeze aceasta scena care ne demonstreaza ca si animalele au o inima cateodata mai mare ca a noastra. Cel mai interesant este si intrebarea pe care si-o pune fiecare in gand este aceea ca : Oare cu ce hranea puiutii de catel aceasta gaina ???

Daca v-a placut acest articol si vi s-a parut interesant va rugam sa dati un Share un Like . Va multumim.

Spread the love