Tratamentele care te ajuta sa ai un corp de invidiat

Fie că este vorba de primăvară, vară sau anotimpul rece, pielea noastră suferă modificări majore și are nevoie de atenție specială. Cu toate acestea, vara și iarna sunt două sezoane în care factorii de mediu externi, soarele și aerul uscat, își pun amprenta destul de puternică asupra pielii noastre.

Trecerea timpului contribuie la dezvoltarea acelui sentiment de disconfort în propria piele, dar și stilul sedentar, regimul alimentar neadecvat și stresul cotidian ne pot influența din punct de vedere fizic.

Clinica Yiara vă pune la dispoziție cele mai bune tratamente corporale și proceduri de remodelare corporală. Clinica dispune de cele mai performante echipamente medicale, precum Velashape, Accent Prime și CoolTech.

Dacă ai nevoie de tratamente speciale corporale, cum ar fi criolipoliza Bucuresti,  poți apela cu încredere la Clinica Yiara – locul unde se petrec minunile, locul unde o să întâlnești cel mai calificat personal care se va ocupa cu delicatețe de fiecare părticică a corpului tău, astfel încât să obții rezultatele dorite.

Accent Prime™

Pentru a ne bucura de un corp frumos și sănătos, nu este suficient să avem o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos.

Accent Prime™ este un echipament special conceput pentru a lupta eficient cu problemele fiecăreia dintre noi și menite să ne ofere un corp frumos și perfect modelat, care să sporească încrederea noastră de sine.

Acest tratament corporal, funcționează pe baza a două tehnologii recunoscute pentru modul eficient în care acționează asupra țesutului adipos, fără a răni stratul superior a pielii :

  1. Tehnologia cu ultrasunete
  2. Tehnologia bazată pe radio-frecvență

 

Velashape

Cu Velashape, spune PA celulitei !

VelaShape II reprezintă prima soluție medical-estetică non-chirurgicală pentru tratarea celulitei, asociind radiofrecvența bipolară cu energia luminii infraroșie, completate de o pereche de role ce mobilizează mecanic țesutul cu ajutorul unui vacuum pulsat. Aceste tehnici îți asigură un tratament de succes într-un timp scurt.

Radiofrecvența, vacuumul pulsat, infraroșul și rolele mecanice spiralate, vor face ca, în scurt timp, stratul de grasime să se reducă substanțial. Aceste arme revoluționare ajută la îmbunătățirea fluxului sangvin și limfatic, favorizează eliminarea reziduurilor și provoacă o stimulare a fibrelor de colagen și elastină.

CoolTech®

Acesta este cel mai eficient tratament non-invaziv de slăbire localizată la nivel mondial. Cu ajutorul unei tehnologii performante, celulele de grăsime se distrug definitiv și fără dureri, prin înghețare, fără a răni stratul superior de piele.

Procedura de criolipoliză CoolTech®, reduce eficient țesutul adipos localizat folosind un sistem de răcire controlat, încorporat într-un sistem de vacuum. In ceea ce priveste criolipoliza pret, va putem spune doar ca este unul super avantajos si implineste raportul calitate-pret.

 

 

Rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor tale. Alege cele mai eficiente soluții avizate de speciliști!

Spread the love
Tags: