Top 5 joburi care nu necesita experienta

Tot mai multi tineri studenti isi cauta un loc de munca, pentru a se putea intretine pe perioada facultatii. Insa, din pacate, intampina mereu aceeasi problema, si anume lipsa experientei.
Acesta este motivul pentru care piata muncii s-a adaptat la cerintele viitorilor angajati, oferindu-le cateva posibilitati de angajare celor care inca studiaza. Asadar, iata care sunt cateva dintre job-urile care nu ecesita experienta si din care poti avea incasari bune sau chiar foarte bune.

1. Agent de vanzari– Acest job este perfect pentru cei care au o putere mare de convingere, intrucat venitul lor va depinde de efortul depus. Pentru fiecare vanzare, agentul de vanzari primeste un anumit comision. Din fericire, acest job nu necesita o experienta, doar o perioada scuta de training.

2. Asistent de manager– Este meseria pe care o poate face doar o persoana organizata, dar care nu iti cere anumiti ani de lucru. Este o munca de birou, unde exista posibilitatea avansarii. Cunasterea unei limbi straine este o cerinta obligatorie in acest domeniu, dar si abilitatea de comunicare cu diverse tipologii de oameni.

3. Reprezentant relatii cu clientii– Consilierea si oferirea de suport clientilor sunt cerintele de baza ale acestui job. Asadar, o persoana introvertita si necomuniativa nu poate lucra in acest domeniu. Si acest job poate sa iti ofere o avansare, dupa un anumit timp.

4. Manichiurista/pedichiurista– Este o meserie profitabila, care necesita doar niste cursuri in domeniu. Tot mai multe fete apeleaza la acest job, intrucat pot avea un program flexibil, iar incasarile pot ajunge pana la 3000 de lei pe luna.

5. Model de videochat– Cu siguranta este meseria care iti poate aduce cele mai mari incasari si beneficii. Industria videochatului s-a dezvoltat considerabil, iar tinerele studente au inteles acest aspect si au ales sa activeze in domeniu. Sumele uriase pe care le pot castiga lunar le permit sa isi cumpere un apartament, chiar dupa primele luni de la angajare.

Asadar, alege cea mai potrivita meserie pentru tine, in functie de nevoile pe care le ai si de castigurile pe care le doresti. Daca esti o fire comuniativa si ambitioasa, cauta cele mai cunoscute studiouri de videochat din Bucuresti si programeaza un interviu. Spre exemplu, echipa de la Charm Studio incurajeaza tinerele sudente sa urmeze o cariera de model de videochat, care le va aduce castiguri peste media celor din Romania.

Spread the love
Tags: