Top 5 cele mai profitabile joburi de vara

Top 5 cele mai profitabile joburi de vara

 

A venit vara cu o multime de oportunitati de distractii pentru tineri. Dar si de a face bani. Daca te numeri printre studentele in cautare de independenta financiara, am alcatuit un top 5 cele mai profitabile joburi de vara pentru tine.

 

  • Hostess la evenimente

 

 

Hostess la evenimente poate fi o optiune destul de distractiva, nu doar profitabila, pe timp de vara. Multe cluburi si festivaluri de muzica sunt in cautare de tinere sociabile si cu chef de petreceri. Este o foarte buna ocazie de socializare si ai posibilitatea sa alegi evenimentele la care vrei sa participi.

 

 

  • Animatoare evenimente

 

 

Pasiunea pentru dans poate fi transformata intr-un job profitabil. Faci ce iti place si castigi si bani din asta. Cluburile exclusiviste cauta in permanenta, in special vara, dansatoare pentru animarea atmosferei. Un astfel de job poate aduce venituri de pana la patru mii de lei pe luna.

 

 

  • Model intr-un studio videochat

 

 

Sa lucrezi intr-un studio videochat este cea mai profitabila varianta de job pentru vara aceasta. Pe langa sumele mari de bani, este un job lejer, care iti lasa suficient timp liber si energie si pentru distractie. Unul dintre cele mai profesionale studiouri care fac angajari videochat in aceasta perioada este Charm Studio. Bonusurile oferite sunt printre cele mai mari din domeniu, iar castigurile, de mii de dolari pe luna. Poti aplica pe site la ei pentru un job in videochat in Bucuresti.  

 

 

  • Promoter

 

 

A fi promoter este, de asemenea, un job flexibil, care iti permite sa pui usor bani deoparte. Cele mai multe agentii de recrutare ofera si bonusuri in bani sau produse. In plus, te ajuta sa prinzi experienta in relationarea cu ceilalti.

 

 

  • Programe de tip work & travel

 

 

Daca vrei sa calatoresti in strainatate, atunci programele de tip work & travel sunt cea mai buna varianta pentru tine. Ai de ales intre Statele Unite si Grecia, unde poti lucra fie ca personal la un hotel, fie intr-o statiune turistica sau Au pair. Student Travel sau American Experience sunt cele mai cunoscute programe de tip work & travel.   

Dintre toate cele enumerate mai sus, cel mai bine platit este jobul de model intr-un studio videochat Bucuresti.