De ce sa optezi pentru tigla metalica Bilka

liner ecomet

Una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le iei atunci cand iti construiesti acoperisul este alegerea tiglei metalice. Piata de materiale de constructii a evoluat foarte mult in ultimii ani, drept urmare acum aceasta piata a devenit foarte ofertanta.

Chiar si la partea de acoperisuri ai foarte multe optiuni la dispozitie. In mod special, vei gasi o multime de tipuri de tigla metalica, de la diferite firme. Alegerea unui producator de tigla metalica este, asadar, foarte importanta pentru a te asigura ca iti construiesti un acoperis care sa reziste ani de zile fara sa se decoloreze sau sa se degradeze in vreun fel anume.

Unul dintre cei mai importati producatori de tigla metalica din Romania este Bilka. Tot mai multi romani isi acopera casele cu tigla metalica Bilka, asa ca te intrebi probabil de ce ar trebui sa faci si tu la fel. Ei bine, impreuna cu echipa de la Liner Ecomet, cei care sunt specialisti in constructia de acoperisuri, am decis sa realizam un articol despre tigla metalica Bilka.

Astfel, daca ai ajuns in pasul in care trebuie sa construiesti acoperisul si nu stii ce tigla metalica sa alegi, iar Bilka este una dintre optiunile pe care le ai in vedere, atunci acest articol ar trebui sa iti fie de ajutor.

Iata care sunt principalele motive pentru care ar trebui sa alegi Bilka pentru acoperisul casei tale:

Tigla metalica cu o durata de viata foarte mare

Cu siguranta iti doresti un acoperis cat mai durabil, nu? Cel putin pentru cateva zeci de ani ai vrea sa nu mai porti grija acoperisului, iar de aceea ar trebui sa optezi pentru tigla metalica Bilka.

Acesta este unul dintre putinii producatori care garanteaza o durata de viata foarte mare pentru produsele sale: 60 de ani. Practic, rezistenta tiglei metalice Bilka este una foarte ridicata, aspectul sau fiind atragator chiar si dupa zeci de ani de la achizitie.

Aceasta tigla metalica prezinta o rezistenta superioara la fenomenele meteo severe, astfel incat nu va fi afectat de ploaie, de ninsori, de vant si nici chiar de mucegai.

Are o greutate redusa

Toti constructorii recomanda alegerea tiglei metalice care nu are o greutate prea mare. Iar asta deoarece un acoperis prea greu ar putea afecta atat structura din lemn pe care se monteaza tigla, precum si structura casei.

Ei bine, tigla metalica Bilka se incadreaza perfect acestor cerinte. Drept urmare, este usor de manevrat si totodata nu afecteaza structura cladirii.

Brand renumit si apreciat

Mereu cand facem cumparaturi tinem cont si de brandul produsului achizitionat. La fel ar trebui sa facem si atunci cand achizitionam tigla metalica. In acest sens, Bilka este unul dintre cele mai renumite branduri de pe piata de acoperisuri din Romania.

A castigat increderea foarte multor persoane, drept urmare tot mai multe cladiri sunt acoperite cu tigla metalica Bilka in fiecare an.

Preturile reflecta calitatea

Atunci cand iti construiesti acoperisul, calitatea ar trebui sa reprezinte principalul criteriu dupa care sa alegi tigla metalica si nu pretul. Acoperisurile Bilka au un raport pret/calitate excelent, iar acesta este un alt motiv pentru care ar trebui sa iti construiesti acoperisul folosind tigla metalica si accesoriile acestui producator.

Care sunt avantajele de care te vei bucura dupa ce iti vei construi acoperisul folosind materiale Bilka?

  • Are o rezistenta foarte ridicata in timp si totodata garanteaza flexibilitate.
  • Are o durata de viata mult mai mare decat multe alte tipuri de tigla din comert.
  • Nu exista lucrari de intretinere necesare.
  • Au un randament termic foarte bun.
  • Acoperisurile Bilka sunt economice.

Garanteaza un nivel maxim de impermeabilitate.

Tags: