Tatăl lor a intrat în casă dar și-a găsit fiica ARSĂ ÎN CUPTORUL setat pe 300 DE GRADE! Când a aflat cine i-a făcut asta micuței s-a cutremurat, motivul e ÎNFIORĂTOR…

  • Home
  • INTERNAȚIONAL
  • Tatăl lor a intrat în casă dar și-a găsit fiica ARSĂ ÎN CUPTORUL setat pe 300 DE GRADE! Când a aflat cine i-a făcut asta micuței s-a cutremurat, motivul e ÎNFIORĂTOR…

Să îți găsești copila, care acum are 15 ani, într-un cuptor trebuie să fie cel mai îngrozitor lucru pe care un părinte îl poate trăi. Prin asta a trăit Robert Smith în 2002, atunci când fiica lui era în cuptorul casei lor din Alabama. Cei mai mulți ar spune că fata a intrat acolo din greșeală, dar adevărul e unul oribil.

Mama ei, Melissa Wright, este cea care a scos totul din cuptor și l-a setat la 300 de grade, pentru ca apoi să o pună pe mica Ashley înăuntru. Fetița a supraviețuit, dar nu fără arsuri de gradul 3 pe tot corpul și 28 de operații în ultimii 10 ani.

Fata are acum 15 ani și a intrat la liceu. Recent a dat un telefon pentru a se asigura că mamei sale i s-a respins dreptul de a ieși pe cauțiune, după ce a fost condamnată la 25 de ani de închisoare în 2003. Ea a pledat vinovată pentru tentativă de omor și a spus că ,,vocile i-au spus să pună copilul în cuptor”.

Courtney Brenson este sora lui Ashley, ea vrea ca mama ei să iasă mai repede din pușcărie, iată ce a declarat ea: ,,Am mers să o vizitez de multe ori. A mers la cursuri de sănătate mentală. A mers la cursuri pentru abuzatorii de copii. Chiar a primit tot ajutorul de care avea nevoie. Ia medicamentele de care are nevoie pentru a o ajuta cu boala ei. Simt că s-a schimbat. Când merg să o vizitez, văd o reală schimbare în ea”.

Dar iată ce are de spus Ashley, care s-a gândit la nepoții ei: ,,Cred că Melissa ar trebui să stea în închisoare mai mulți ani. Nepoții mei au aproape aceeași vârstă pe care o aveam eu și sora mea atunci când s-a întâmplat asta. Nu am încredere în ea, sincer, și mă tem pentru siguranța lor. Nu îmi pot imagina că cineva trece prin aceeași durere prin care am trecut eu. Nu o urăsc pe Melissa, dar nici nu o iubesc. Am iertat-o”.

După ce i s-a întâmplat această tragedie, Ashley a mers să trăiască împreună cu unchii ei din partea tatălui, pe care îi consideră acum adevărații ei părinți. Pe ea o macină faptul că până în prezent, mama ei nu și-a cerut nici măcar o dată iertare pentru ceea ce i-a făcut.

Ea nu vrea ca trauma prin care a trecut să îi afecteze viitorul, vrea să meargă mai departe devenind din ce în ce mai puternică.