Siguranta pentru garajul tau

Cand am decis sa implementez usi automate pentru garajul meu, nu am luat in considerare doar aspectul acestor, ci intregul ansamblu. M-am gandit ca astfel lucrurile mele vor fi mai bine pazite, dar si riscul pentru copii se va reduce. Fiind curiosi din fire se pot furisa in garaj, iar acolo am o multime de unelte precum topoare si coase  care i-ar putea ranii. De aceea am apelat la produsele de automatizari usi garaj Nice, pentru a reduce acest risc.

Firma de automatizari Nice din Romania este un brand specializat pe acest domeniu, iar pe site-ul lor se pot gasi sisteme de incendiere automata pentru porti, usi de garaj sau bariere auto stradale. Preturile nu sunt piperate iar calitatea produselor este de top. Clientii primesc garantie pentru orice produs cumparat, iar blogul Nice te informeaza care sunt cele mai noi tendinte de a instala sisteme de inchidere automata.

Acest lucru m-a convins pe mine sa apelez la Nice si sa cumpar un sistem de inchidere precum Nice Too4500.

TOO4500 este un motoreductor electromecanic pentru automatizarea portilor batante de la Nice.

Motoreductorul Nice TOO4500 este folosit pentru automatizarea portilor batante cu lungimea canatului de maxim 4.5 m si greutatea de pana la 250 Kg. Functioneaza pe frecventa 433.92 MHz si are 24 cicluri de functionare pe ora. Are un grad mare de protectie impotriva intemperiilor IP 54.

Motoreductorul telescopic de viteza, electromecanic, cu montare externa Nice TOO4500 este ideal pentru uz industrial, dar si rezidential.

Desi pe site este specificat ca acest sistem poate fi instalat si pentru aplicatii mai mari, precum un garaj industrial, eu am ales sa il montez pe garajul de acasa, deoarece imi doream eficienta mare.

Sitemul include urmatoarele specificatii:

Lungime maxima canat: 4.5 m

Greutate maxima poarta: 250 Kg

Frecventa: 433.92 MHz

Cicluri de functionare: 24/ora

Grad de protectie: IP 54

Alimentare: 230 V

Putere: 250 W

Forta: 2000 N

Consum: 1.1 A

Viteza: 16 mm/s

Carcasa: aluminiu robust

Temperatura de functionare: -20°C – +50°C

Dimensiuni: 800 x 100 x 177 mm

Greutate: 6 Kg

Nimic prea greu, acest sistem pentru ochii unui cunoscator este investitia perfecta care va arata bine, sporind valoarea locuintei, dar si facandu-si treaba de a tine usile inchise atunci cand nu sunt activate de catre proprietar.

Avantajul de avea deschidere automata la garaj:

– Parcatul masinii va fi mult mai usor, deoarece prin intermediul unei telecomande poti programa ca usa sa se deschida. Acest lucru este un mare plus mai ales cand va intoarceti acasa de la serviciu si afara ploua sau este prea frig. Garajul poate fi deschis cu telecomanda din masina.

– Garajul este deseori tinta cea mai usoara pentru hoti, dar sistemul Nice T004500 poate impiedica deschiderea garajului

– Adauga un plus de lux casei, deoarece o usa automata va da impresia ca toata proprietatea face parte dintr-un ansamblu tehnologic.

Aceasta investitie s-a dovedit a fi foarte benefica, deoarece pretul a fost unul foarte convenabil iar calitatea este de nereprosat. Recomanda Nice Romania pentru cei care isi doresc deschdieri automatizate!