Și-au îngropat băiatul de 17 ani, dar au vrut să-l dezgroape pentru o altă autopsie. Când au scos sicriul din groapă și au deschis capacul, au văzut ceva ce nu s-a mai întâmplat niciodată! Cazul care a răscolit o țară întreagă

  • Home
  • SOCIAL
  • Și-au îngropat băiatul de 17 ani, dar au vrut să-l dezgroape pentru o altă autopsie. Când au scos sicriul din groapă și au deschis capacul, au văzut ceva ce nu s-a mai întâmplat niciodată! Cazul care a răscolit o țară întreagă

O poveste îngrozitoare din Georgia a șocat o lume întreagă.

Părinții unui adolescent în vârstă de 17 ani au fost nevoiți să trăiască nu doar șocul de a-și înmormânta copilașul, au fost nevoiți să îl și dezgroape, și au făcut, cu această ocazie tristă, o descoperire cu totul macabră.

Kenneth și Jacquelyn Johnson au fost distruși când au aflat că fiul lor, Kendrick, a fost găsit mort, înfășurat într-un covor, în sala de sport a liceului ,,Lowndes County”. Foarte ciudat a fost faptul că pe trupul adolescentului nu s-au găsit urme de violență, concluziile anchetatorilor fiind că sărmanul băiat ar fi murit sufocat în interiorul covorului rulat, după ce s-ar fi băgat înăuntru pentru a-și fi recuperat pantofil.

La scurt timp de la înmormântare, părinții au cerut exhumarea cadavrului pentru realizarea unei noi autopsii, asta fiindcă nu aveau încredere în verdictul care le fusese servit.

Dar părinții au fost îngroziți să descopere că organele importante ale băiatului lor lipseau, mai mult, în locul creierului, inimii, plămânilor și ficatului adolescentului, erau niște simple ziare mototolite!

Doctorul Bill Anderson, cel care a realizat cea de-a doua autopsie, a declarat: ,,Mi-e foarte greu să-mi dau seama cine nu a pus înapoi, în trup, organele băiatului.”

Pe când tatăl băiatului a mărturisit, în stare de șoc: ,,Suntem foarte dezamăgiți. Când l-am îngropat pe Kendrick, am crezut că îl îngropăm pe Kendrick, nu jumătate din el”.

În prezent, în acest caz ciudat a fost deschisă o nouă anchetă, părinții nici nu mai pot închide ochii noaptea de durere…

Sursa: antena3.ro