Sfaturi pentru modelele de videochat

Global Models Studio Videochat Bacau

Te-ai întrebat vreodată ce ar trebui să faci pentru a avea succes în domeniul videochatului? Sau care e secretul modelelor celebre care au câștigat numeroase premii? Cum ar trebui să arăți, ce ar trebui să faci și să spui pentru a-ți face o imagine mai bună și a te promova mai bine? Cum să atragi câți mai mulți clienți și astfel să-ți dublezi veniturile?

Am încercat să răspundem la aceste întrebări și să le oferim câteva sfaturi prețioase atât fetelor ce deja lucrează în acest domeniu și doresc să se perfecționeze, cât și fetelor care încă nu au avut curajul de a încerca, dar își doresc asta. Porțile sunt mereu deschise, studioul Global Models își mărește echipa, e în căutare de noi fete ambițioase și organizează periodic angajari videochat.

Personalitatea e pe primul loc

Da, chiar dacă vorbim despre un astfel de domeniu, în care pare că înfățișarea și fizicul perfect par a fi principalele cerințe, realitatea e puțin diferită.

Degeaba ești impresionant de frumoasă, degeaba ai un corp de invidiat, degeaba cunoști foarte bine limba engleză, degeaba dispui de cel mai bun echipament și viteză la internet, dacă nu ai o personalitate plăcută!

Într-un astfel de domeniu, lucrezi cu oamenii, iar pentru a avea succes, trebuie să fii plăcută, să știi să te faci plăcută. Trebuie să fii deschisă la minte, să ai încredere în forțele proprii, răbdare, să fii foarte vorbăreață și prietenoasă și să faci totul din pasiune. Toate acestea se vor simți de către cei din spatele camerei și lucru acesta îți va aduce succesul.

Bineînțeles, asta nu înseamnă că trebuie să ignori fizicul. Este indicat să arăți impecabil, și când spunem impecabil nu ne referim la 90-60-90, ci la un aspect fizic plăcut și îngrijit.

Perseverența face diferența

Nu e nicio minciună faptul că din videochat se câștigă foarte bine. Modelele perseverente și serioase ajung să aibă încasări foarte mari, însă pentru acestea trebuie muncă și seriozitate.

Nu trebuie să îți închipui că dacă vei petrece 2 ore în fața camerei zâmbind și răspunzând frumos clienților, conturile din bancă vor exploda. Ca orice altă meserie, și aici e nevoie de puțină muncă pentru a ajunge departe.

Trebuie să fii perseverentă, să petreci măcar 6 ore în fața camerei și să încerci să te perfecționezi pe zi ce trece. Global Models le pune la dispoziția modelelor diverse seminarii și traininguri periodice pentru a le ajuta să se dezvolte, să devină mai bune și să aibă încasări mai mari!

Trebuie să accepți că într-o astfel de meserie vei avea mereu câte ceva nou de învățat și că nu ai cum să le știi pe toate. La succes poți ajunge doar dacă accepți sfaturile celor din jur și accepți că mereu e loc de mai bine.

Videochatul este o meserie cu un succes destul de mare în ultima vreme, mai ales în România. Comparând cu salariile mici din majoritatea domeniilor, din videochat poți duce un trai mai mult decât decent, poți să-ți faci și câteva pofte din când în când. Dar firește că aceste lucruri nu se vor întâmpla ca prin minune, peste noapte. Pentru a ajunge sus ai nevoie de curaj, dăruire și pasiune.