Semn trimis din ceruri? Ce s-a intamplat la parastasul lui Aurelian Preda? Cei prezenti si-au facut cruce cand au vazut asta:

  • Home
  • ROMÂNIA
  • Semn trimis din ceruri? Ce s-a intamplat la parastasul lui Aurelian Preda? Cei prezenti si-au facut cruce cand au vazut asta:

Cei care au fost la parastasul lui Aurelian Preda sustin ca au fost martorii unui semn ceresc! A trecut un an de cand iubitul cantaret a plecat in ceruri, dar prietenii si rudele pastreaza vie amintirea lui.

Poate fi considerat un semn. Vreau sa va spun ca in momentul in care a inceput parastasul, chiar de la biserica, a iesit soarele, desi fusese frig. A fost soarele unui om care s-a mantuit”, e convinsa Silvana.

Sute de oameni la parastasul de un an de zile al artistului Aurelian Preda! Cantaretul doborat de o boala crunta, la varsta de 47 de ani, nu a fost uitat de fani, colegi de scena dar si oameni obisnuiti, toti au care au venit sa-I aprinda o lumanare si se roage pentru sufletul lor.
De meniu s-a ocupat parintele Efrem Bandarica care a pregatit sute de sarmale si multe platouri cu coliva. Si cum nu este straina deloc de Manastirea Dervent, Silvana Raciu a ajutat si la bucatarie.

Tragediile continua la spitalul din Austria in care, toamna trecuta, Aurelian Preda a incetat din viata, in mod cu totul surprinzator pentru iubitorii muzicii populare mioritice!

Persoane din spitalul vienez sustin ca pe 27 septembrie anul acesta, un alt barbat a decedat in aceleasi conditii.

“Nu stiu, parca ar fi un blestem! Se intampla atatea nenorociri in ultima perioada! Drama este ca la fix un an de la moartea lui Aurelian, in clinica la care regretatul cantaret a fost internat, culmea, in acelasi pat, un om de 47 de ani, de aceeasi varsta cu artistul, a murit de cancer!”, au povestit apropiati de-ai lui Preda!

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Daca ti-a placut acest articol nu ezita sa-l distribui mai departe, ne ajuta mult. Va multumim!

Tags: