Scapa de gandaci in doi timpi si trei miscari

Scapa de gandaci in doi timpi si trei miscari

Printre daunatorii care pot aparea in interiorul caselor de-a lungul anului, alaturi de soareci si sobolani, sunt insectele. Acestea sunt mult mai mici decat alti daunatori si se pot strecura mult mai usor prin crapaturile tocariei, sau se pot ascunde in muchiile geamurilor si astfel patrund in casa. Odata ce au gasit un mediu propice care le ofera caldura, lumina si nutritie, acestea isi depun ouale, care raman chiar daca insectele deja mature au fost deja eliminate.

Scapa de gandaci in doi timpi si trei miscari

Pentru a ne asigura ca scapam de acesti daunatori fara sa ne mai stresam ca vor aparea din nou altele, cel mai bine este sa ne procuram un aparat anti gandaci. Aparatele anti gandaci functioneaza pe baza de ultrasunete ce deranjeaza auzul si le obliga sa paraseasca zona de acoperire a aparatului. Partea buna in legatura cu aceste aparate este ca ele sunt setate sa inlature cat mai multe tipuri de daunatori, pe langa gandaci acestea afecteaza si purecii, furnicile, plosnitele, soarecii, sobolanii sau dihorii. Sunetele transmise de aparatele anti gandaci sunt insesizabile pentru oameni sau animalele de companie. Acestea actioneaza intr-un mod non toxic, fara chimicale, ce le face sigure pentru sanatatea noastra, a copiilor si a animalelor de casa.

In cazul in care dorim sa folosim solutii anti gandaci de tipul insecticidelor, trebuie sa ne rezervam o perioada de tip pentru procesul de deratizare. Putem folosi un produs de tip fumigena sau spray. Acestea se utilizeaza in spatii inchise si trebuie pulverizate in zonele in care stim ca se ascund de obicei gandacii sau furnicile, de exemplu sub chiuveta, sub cada, in jurul Wcului, in jurul cosului de gunoi si in toate colturile intunecate ale casei. Nici acest tip de solutie anti gandaci nu sunt toxice pentru oameni si animalele de companie.

Spread the love