Scanue isofix, deopotrivă salutare şi salvatoare

De cele mai multe ori când ne gândim la scaune auto pentru cei mici, ne gândim la călătorii minunate de care se bucură aceştia alături familia lor. Dar, de multe ori, mai ales în cazul copiilor foarte mici, transpotul acestora poate presupune şi destinaţii mai puţin plăcute, cum ar fi cea a medicului. Pentru că accidentare celor mici face parte, în mod frecvent, din viaţa celor mici. Tocmai pentru că un copil mic este în primul rând un explorator care nu conştientizeză un pericol până ce nu îl experimenteză pe propria piele. Din acest motiv, scaunele auto isofix pot fi nu numai salutare, dar şi salvatoare. Dispunând de un sistem de monatare rapid, aceste scaune vor economisi timp atunci când intervin situaţii de urgenţă, iar acest lucru este extrem de important în astfel de cazuri.

Dublă siguranţă pentru cel mic în scaunul auto isofix

În cazul accidentării unui copil mic transportul de urgenţă la cel mai apropiat cabinet medical este cea importantă măsură pe care trebuie să o ia un părinte. Pentru că cei mici nu se pot exprima până la capăt privind gravitatea sau chiar natura accidentului, consultul de specialitate este absolut obligatoriu. Oricât de bine l-aţi cunoaşte pe cel mic şi în special dacă nu aţi văzut în mod direct toate detaliile accidentului, dar chiar şi dacă aţi fost martori direcţi, îngrijirea paliativă nu este recomandată în cazul celor mici.

Pentru că poat exista şi leziuni nedescoperite pe care micuţul nu le poate relata sau chiar complicaţii de care numai un specialist poate fi conştient şi pe care tot numai un specialist le poate trata sau preveni dacă acestea nu s-au instalat încă. Din acest motiv, transportul în cât mai scurt timp la cabinetul medical este mai mult decât o recomandare, este obligaţia oricărui părinte sau supraveghetor care are grijă de un astfel de copil. Iar pentru că timpul este important în astfel de situaţii orice ajutor care să înlesneasă transportarea sa cât mai rapidă către cabinet este bine venit. Cu atât mai mult cu cât poate fi vorba chiar despre scaunul auto isofix de transport indispensabil pentru cei mici.

Fiindcă Bebebliss ştie toate astea, a selectat pentru dumneavoastră o colecţie de scaune isofix special concepute pentru a asigura o instalare foarte rapidă care, în astfel de cazuri, poate fi foarte importantă.

Pe bebebliss.ro găseşti o gamă largă de scaune isofix pentru cei mici care asigură deopotrivă siguranţa şi confortul acestora pe durata transportului cu automobilul, dar şi o mare economie de timp privind montarea acestora. Sistemul de instalare al acestor scaune este special conceput pentru ca acestea să se instaleze cu un minim de efort şi într-un timp foarte scurt, ceea ce poate fi de un real folos pentru copilul dumneavoastră în cazul unei situaţii de urgenţă. Şi, la fel de bine, şi după finalizarea consultultui medical, când micuţul dumneavoastră are nevoie de relaxare după un eveniment neplăcut ca cel al unei accidentări fizice. Pentru că scaunele isofix asigură nu numai o instalare rapidă şi siguranţa pe toată durata călătoriei, dar şi confortul de care are nevoie cel mic pentru a se relaxa şi recupera totodată.

Alegând scaunele isofix de la Bebebliss alegenţi dublă siguranţă: pe de o parte a transportului în sine, dar şi a oricăror situaţii de urgenţă care pot interveni în viaţa micuţului dumneavoastră.

Spread the love