Rochitele, un must have al primaverii 2019

  • Home
  • UTIL
  • Rochitele, un must have al primaverii 2019

Nu mai este mult si primavara isi va intra in drepturi si in Romania. Dresingul simte deja forfota care urmeaza si zambeste firav, stiind ca o serie de modificari il vor acapara cu totul. Specialistii in modeling sunt de parere ca anul acesta, inca din primavara, rochitele sunt un must have care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Fie ca este vorba despre rochite scurte sau lungi, in culori indraznete sau in culori clasile, creatorii de moda insista ca in aceasta primavara nicio femeie sa nu fie lipsita din garderoba persoanal de prezenta unei rochite. Feminitatea este la mare pret si in acest an, drept urmare specialistii ne recomanda sa uitam de moda femeilor „barbati bine” si sa ne axam pe candoare.

Pantalonii nu trebuie insa scosi definitiv din garderoba insa e nevoie de o privire mai atenta in oglinda in momentul in care vrem sa ii purtam. Scopul acestei primaveri, asa cum au drecetat creatorii de moda este trezirea la viata a feminitatii, dupa o iarna greu incercata. Dupa luni in care ne-a degizat in tot felul de haine cat mai calduroase, primavara va veni momentul mult asteptat in care vom putea afisa feminitatea mult laudata.

Ca in fiecare an, specialistii sunt de parere ca fiecare femeie va trenui sa isi adapteze rochitele purtate la forma dar si greutatea corpului. O greseala enorma facauta de femeile grasute s-a propagat inca si in toaman lui 2018, cand acestea au refuzat, in procent semnificativ sa renunte la a purta rochite scurte. Acestea nu le avantajeaza absolut deloc. Drpet urmare, se recomanda achizitionarea unei rochite sub gehunchi sau chiar mai lunga. Poti sa fi o femeie interesanta chiar daca nu iti arati cea mai mare parte din corp. Fiecare femeie ar trebui sa stie care sunt culorile care o avantajeaza. De cele mai multe ori instinctul reuseste sa ne organizeze mai bine decat placerile persoanel, drept urmare alegeti ceea ce va sta bine, nu ceea ce ati vazut la persoana X sau Y.

Aranjarea rochitelor in dulap ar trebui facuta in functie de preferintele vestimentare. Ideal ar fi sa nu purtati aceasi rochita de mai multe ori intr-o saptamana si este nevoie, daca are culori vii sa o curatati cu un balsam de rufe care sa ii confere stralucire chiar dupa mai multe purtatir. Curatenia in dresing nu este tot timpul o placere, drept urmare puteti apela la o firma de curatenie din Craiova pentru a pune la punct si acest loc din casa.

Tags: