Rezolvati simplu, rapid si ieftin problema depozitarii anvelopelor

  • Home
  • AUTO
  • Rezolvati simplu, rapid si ieftin problema depozitarii anvelopelor

Rezolvati simplu, rapid si ieftin problema depozitarii anvelopelor

De cate ori nu ati avut probleme cu depozitarea anvelopelor de la un sezon la altul de cand a intrat in vigoare legea care obliga soferii sa aiba atat anvelope de vara cat si de iarna? De acum nu trebuie nici sa va mai faceti griji ca nu aveti unde sa le depozitati, nici sa rugati prieteni ce dispun de mai mult loc ca dumneavoastra sa vi le tina si nici sa le depozitati in casa unde cu siguranta va incurca, pentru ca exista  locuri special amenajate pentru asa ceva, asa numitele hoteluri de anvelope.

Aceste hoteluri special dedicate anvelopelor sunt locuri in care puteti lasa anvelopele pe care nu le folositi in sezonul actual contra cost pentru perioade lungi de timp fara a plati sume foarte ridicate. Un hotel de anvelope va pastra cacuciucurile in conditii de siguranta deplina intr-un mediu prielnic care sa nu le deterioreze.

Dupa cum stiti anvelopele au si ele nevoie de o un anumit indice de umezeala, caldura sau racoare precum si sa fie ferite de lumina directa si substante care le pot afecta, astfel incat sa se pastreze in stare buna si sa fie apte de reutilizare in sezonul urmator, aceasta fiind unul din avantajele pe care un hotel de anvelope vi-l poate oferi alaturi de spatiu, pentru care de acum nu va mai trebui sa va faceti griji.

Profitam de aceasta nevoie a soferilor pentru a va anunta ca firma Best Tires, pe langa anvelope la preturi accesibile, va poate oferi si un loc in hotelul de anvelope de care dispun! Puteti beneficia de un loc sigur din toate punctele de vedere unde sa depozitati pe termen nedeterminat anvelopele autoturismelor sau ale autoutilitarelor la preturi avantajoase.

Procedura este foarte simpla: va programati online la cel mai apropiat service Best Tires pentru a dezechipa masina de anvelopele pe care doriti sa le “cazati”, intocmiti documentele necesare, efectuati plata si ati scapat de orice grija! Din acea clipa se ocupa Best Tires de tot ce este nevoie pentru ca anvelopele sa fie depozitate cat mai corect.

Daca va faceti griji in privinta costurilor, ei bine uitati si de aceasta grija caci pretul la un hotel de anvelope Best Tires sunt foarte avantajoase! Pentru un set de anvelope  cuprins intre 12 si 22 de inci pretul este de 18 lei pe luna – pentru anvelope fara jenti si de 22 de lei – pentru anvelope cu jenti, termenul de depozitare fiind de 6 sau 12 luni.

Nu putem incheia nici fara a va anunta ca la Best Tires, daca aveti anvelope in cazare la hotel beneficiati de prioritate la programarea in service dar si de 15% reducere pentru manopera de vulcanizare in lunile Martie si Septembrie.

Spread the love
Tags: