Reactia INCREDIBILA a lui Vladimir Putin dupa ce ISIS a avertizat Rusia: „Jur ca daca bombardeaza Rusia… „

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a emis un avertisment puternic pentru cei care ameninta Rusia si cetatenii sai, in special ISIS si musulmanii radicali.

Pentru a combate amenintarea, foarte reala de altfel, Putin a infiintat o diviziune militara ce vizeaza in special grupurile teroriste ocupate in Al-Raqqah, Siria.

Teroristii au declarat orasul Al-Raqqah ca si capitala ISIS cu circa 5.000 de membri care patruleaza pe strazi. Cu o astfel de amenintare atat de aproape de granita de sud a Rusiei, presedintele Federatiei Ruse a rezervat 150.000 de soldati gradati, sa isi uneasca fortele pentru a combate

teroarea jihadistilor. In urma atacurilor brutale si lipsite de sens din Franta, Putin i-a sugerat lui David Cameron ca el este gata sa-si uneasca fortele cu Occidentul pentru a termina teroarea statului islamic.

RECOMAND ŞI:  A cumpărat cu 7 lei o imagine veche dintr-un târg de vechituri, i se părea frumoasă, dar când a ajuns acasă și-a dat seama ce se întâmpla: ,,De acum sunt un om bogat, nu-mi mai trebuie nimic!!”. Uite ce era bărbatul din poză

„Recentele evenimente tragice din Franta arata ca ar trebui sa ne unim fortele pentru a preveni actele de terorism”, a spus Putin.

„Jur ca daca bombardeaza Rusia, intr-o jumatate de ora TOTI musulmanii vor muri.”

 

Comenteaza acest articol !

Releated Post