Proiecte de case – avantajele unei case cu mansarda

Cand vine vorba de modele de case, sunt disponibile atat de multe pe piata in ziua de astazi, incat ti-e greu sa alegi. Proiectele care se situeaza in topul cautarilor in acest an sunt insa proiecte case cu mansarda. Iar acest lucru nu este de mirare, deoarece daca avem in vedere avantajele oferite de proiecte de case cu mansarda, acestea sunt numeroase, dupa cum urmeaza.

In primul rand, o casa cu mansarda este una foarte placuta din punct de vedere estetic. Are un design unic, care o face sa iasa in evidenta printre celelalte case obisnuite. Camerele ce se situeaza la mansarda au un aer mai deosebit, iar in interiorul lor se mentine o atmosfera ce imbina intimitatea cu boemul.

La acest aspect, contribuie in mod evident si modul in care se infaptuieste iluminatul natural. O casa cu mansarda dispune de ferestre cu o orientare speciala, ceea ce le permite sa largeasca perspectiva prin intermediul unui unghi ce ofera si o vedere cu adevarat aparte spre cer.

Mai mult decat atat, casele cu mansarda sunt avantajoase si din punct de vedere financiar. Impozitul de stat care trebuie platit pentru o locuinta cu mansarda este unul mai mic in comparatie cu cel al unei case cu etaj obisnuita. In plus, pentru casele cu mansarda se plateste mult mai putin pentru autorizatia de construire. Asemenea detalii sunt esentiale atunci cand vine vorba de ridicarea unei case de la zero, care implica o investitie pe termen lung. Este important sa se cunoasca de la inceput aceste aspecte, deoarece costurile pe care le presupune o casa nu se opresc niciodata la faza de proiectare si constructie. De aceea, este bine ca atunci cand se pun in balanta avantajele modelelor de casa, sa fie luate in calcul si taxele, impozitele si toate costurile de intretinere.

Cine nu si-ar dori o casa incapatoare, confortabila, inconjurata frumos de o curte mare, ce include garaj, un gazon mare si chiar un spatiu de joaca? Eproiectedecase.ro pune bazele celor mai frumoase visuri, validate de experienta echipei specializata in realizarea proiectelor de casa cu mansarda, si nu numai. Pe site-ul eproiectedecase.ro se afla acum peste 30 de modele de case cu mansarda gandite economic. Si pentru ca fiecare banut este esential in planul de construire a unei case, cu echipa eproiectedecase.ro cantitatile sunt calculate in asa fel incat oricine doreste o locuinta de vis se bucura de un cost optim de punere in executie. Proiectul de casa este oferit in mod gratuit daca se opteaza pentru o colaborare cu eproiectedecase.ro si poate fi livrat oriunde in Romania.

Tags: