Ponturi pariuri pentru a crea biletul zilei castigator

De fiecare data cand pariezi, fie ca o faci la o casa de pariuri online sau intr-o agentie stradala, scopul principal este, cu siguranta, sa castigi o suma de bani. Chiar daca este foarte necesara si te ajuta de multe ori sa iei decizii rationale, experienta este ceva ce vine la pachet. Asadar, nimeni nu poate spune, atunci cand isi construieste biletul zilei, ca joaca pentru a dobandi mai multa experienta. Daca nu ai facut un job full time din a paria si nu te consideri un parior profesionist, poti apela cu incredere la ponturile la pariuri pe care le gasesti pe biletu-zilei.com. In acest fel, abordand aceasta strategie, ai sansa sa gasesti inspiratia care sa iti aduca castiguri si implicit balanta conturilor tale sa fie pozitiva.

Pune cote si nu echipe pe biletul zilei

Atunci cand intri pe casa de pariuri online, prima tendinta este sa cauti echipele tale favorite si sa pariezi pe ele, indiferent de cotele pe care le au in respectivele partide. Acesta este un stil de joc abordat de catre oamenii care nu cauta castiguri, ci doar sa simta adrenalina unor meciuri cu miza. Pentru ca un meci altfel este trait, iar dorinta ca biletul zilei sa fie castigator este mult mai mare, in momentul cand joaca echipa favorita. Mai ales daca este vorba despre un derby important.

Sa pariezi cote inseamna sa intelegi care sunt de fapt sansele reale ca un eveniment sa fie castigator sau nu. De exemplu, daca pentru un meci de fotbal gasesti o cota de 1.4 pentru marcarea a minim 3 goluri, inseamna ca sunt sanse foarte mari ca acest pariu sa fie castigator. Singura premisa de la care trebuie sa pleci este ca nu exista pariu 100% sigur, deci nimeni si nimic nu iti poate garanta ca biletul zilei pe care l-ai intocmit va fi castigator. Totul este despre probabilitati si calculul lor.

Pariaza in functie de profit si nu de castig

Asta inseamna sa nu urmaresti castigurile fabuloase, care sa te imbogateasca peste noapte si sa te scoata la pensia mult visata. Chiar daca poate ai auzit povesti despre oameni care au castigat o avere, dupa ce au pus biletul zilei, sansele sunt atat de mici in aceste cazuri incat se apropie de cele pentru castigurile la 6 din 49. Orice castig insemna profit si daca la finalul anului contul tau este pe plus, inseamna ca strategia ta a dat roade si ca e bine sa continui tot asa, pana cand profitul va creste exponential.

Succesul in lumea pariurilor nu tine intotdeauna de sansa si este un pic gresita comparatia dintre pariurile sportive si jocurile de noroc. Daca luam de exemplu ruleta, este imposibil sa prezici pe ce numar va cadea bila. La fel stau lucrurile si in cazul sloturilor, care au in spate calcule vaste matematice si nu pot da afara o suma mai mare decat cea incasata. In schimb, cand iti faci biletul zilei cu atentie, posibilitatea de a prezice deznodamantul unui eveniment sportiv este chiar reala. Si cea mai buna cale de a-ti face o idee despre asta este sa iei o infruntare dintre echipa de pe primul loc si una situata la mijlocul clasamentului. Daca liderul este in forma si tot lotul este apt pentru partida, cel mai sigur ca acel meci va fi castigat de catre acestia, mai ales daca se intalnesc pe teren propriu.

Nu mai astepta ca inspiratia sa pice din cer. Intra acum pe biletu-zilei.com si alatura-te clubului campionilor la pariuri sportive. Pe langa asta, tot aici gasesti sfaturi legate de cele mai bune case de pariuri online.

Spread the love