Ponturi despre cum sa pui biletul zilei

  • Home
  • SPORT
  • Ponturi despre cum sa pui biletul zilei

Biletul zilei a ajuns sa fie o normalitate printre toti pariorii. Mai ales in aceasta perioada in care pandemia de coronavirus nu a permis ca activitatea sa se mai poata desfasura la intensitatea cu care erai obisnuit.

Chiar daca s-au pierdut meciuri importante in acea perioada nu trebuie sa te ingrijorezi. Incet incet lucrurile vor intra pe fagasul normal. Activitatea cea mai intensa acum este pe pariuri online, aici oamenii se simt liberi sa puna biletele pe care le doresc.

Sezonul 2020 -2021

Campionatele cele mai importante in acest sezon se vor tine in luna septembrie 2020. Atunci cand spunem campionate ne referim la Premier League, La Liga sau la Bundesliga. Bineinteles ca sunt si cateva care vor aparea mai curand precum: Ligue 1 si Liga 1.

Anglia – 12 septembrie

Germania – 18 septembrie

Portugalia – 20 septembrie

Franta – 22 august

Romania – finalul lui august

Italia – 19 septembrie

Spania – 12 septembrie

Iata ca ponturi pariuri trebuie sa stii

Ca sa iesi in castig atunci cand pariezi online trebuie sa ai in vedere cateva trucuri. Doar asa vei putea avea sanse mai mari de castig atunci cand pariezi.

Mai intai de toate este recomandat sa eviti extremele. Nu pune sume prea mici deoarece asta va insemna castiguri mici dar nici sume prea mari deoarece vor insemna si pierderi mari. Fii chibzuit si nu exagera niciodata atunci cand pariezi.

Atunci cand ne gandim la pariuri sportive ne gandim la acea activitate de care ai parte zi de zi. Daca nu pariezi in fiecare zi si daca lasi timpul sa treaca vei ajunge sa pierzi din informatii. Nu vei mai stii cum au evoluat echipele  si pe cine sa pariezi ca sa iesi in castig.

Cu cat te vei documenta mai mult cu atat sansele de castig vor fi mai mari. Documenteaza-te cat mai mult cu privire la istoria echipelor care urmeaza sa joace in ziua curenta. Daca vrei sa pui un bilet atunci

Spread the love
Tags: