Pe vremea când era măritată cu Victor Slav, Bianca a fugit la Paris cu Adrian Cristea. A urmat divorțul, împăcarea, un copil, iar acum se întâmplă asta… A primit un telefon și i-a spus tot:

  • Home
  • TIMP LIBER
  • Pe vremea când era măritată cu Victor Slav, Bianca a fugit la Paris cu Adrian Cristea. A urmat divorțul, împăcarea, un copil, iar acum se întâmplă asta… A primit un telefon și i-a spus tot:

Bianca Drăgușanu, mai nou, a devenit confidenta pe probleme amoroase a prietenelor ei.

Bianca Drăgușanu, care este mama unei fetițe pe nume Sofia Natalia, are o relație cu Victor Slav, cel cu care este și colegă la postul de televiziune Kanal D.

În emisiunea pe care o moderează, Bianca Drăgușanu a mărturisit că a fost sunată de o prietenă care se află la Londra și care i-a cerut părerea într-o chestiune de amor.

„Mie în fiecare zi mi se întâmplă ceva! Astăzi… Acum câteva minute am închis telefonul cu o prietenă de-a mea de la Londra. E derutată! E singură de ceva vreme și se gândește să se bage într-o relație cu un tânăr care o curtează de ceva timp. Doar că nu are niciun fel de atracție față de el. Nu îi displace, dar nici nu îi place. Dar, pentru că toate prietenele sunt în relații, au copii, își dorește și ea. Și m-a întrebat ce să facă.

I-am zis că nu are sens să facă acest compromis. Dacă nu îți place tipul, nu te bagă într-o relație. Eu cred că ea are nevoie de afecțiune. I-am zis să mai aștepte, că sigur va apărea acel cineva care te va face să simți. Mai bine ia-ți un câine. Să te iubească el.

Dacă începi o relație fără să simți, doar pentru că ți-e teamă de singurătate, asta e o relație toxică. Sunt toate șansele că la prima ocazie să sară în brațele cuiva care o face să simtă într-adevăr ceva”, a explicat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu are ceva palmares în relațiile cu bărbații. S-a făcut cunoscută după ce a apărut, cu foarte mulți ani în urmă, la emisiunea „Din dragoste”, moderată de Mircea Radu, unde a venit să își rezolve situația cu iubitul de la acea vreme.

Ulterior, vedeta a avut o relație cu mare tam-tam cu Coco Păunh, un bărbat din Hunedoara. Cătălin Botezatu a fost cel care a făcut-o celebră, după ce a început o poveste de dragoste cu ea. mai apoi, Bianca Drăgușanu s-a combinat cu Adrian Cristea, cel cu care a avut o escapada la paris pe vremea când era măritată cu Victor Slav, de care a divorțat și cu care acum formează din nou un cuplu.