Patrick, fiul Elodiei, a spus că știe unde e mama lui. Ce i-a spus Cioacă, băiatul are doar 13 ani și e traumatizat

  • Home
  • SOCIAL
  • Patrick, fiul Elodiei, a spus că știe unde e mama lui. Ce i-a spus Cioacă, băiatul are doar 13 ani și e traumatizat

Dispariția Elodiei Ghinescu a fost urmărită de întreaga Românie cu sufletul la gură, ba chiar devenise un adevărat serial întreținut aproape zilnic în cadrul postului condus la un moment dat de Dan Diaconescu.

Potrivit wowbiz.ro, la 10 ani de la dispariția avocatei, dar și în ziua în care ar fi trebuit să împlinească 49 de ani, rudele au stat de vorbă cu presa. Subiectul conversației a fost mai ales schimbările produse în familia lor de când Elodia a dispărut.

Conform click.ro, fratele avocatei este unul dintre cei care sunt încă revoltați de toată situația, în timp ce pe cumnatul său, Cristian Cioacă, care este acum în spatele gratiilor, îl numește simplu: criminal.

În ceea ce-l privește pe Patrick, fiul Elodiei, Robert Ghinescu a spus că băiatul în vârstă de 13 ani este un copil traumatizat.

Iată ce a spus fratele avocatei despre starea nepotului său:

,,Pe Patrick nu l-am văzut de mult timp, mai mult de trei ani. Creşte în casa criminalului Cioacă. Îl învaţă numai tâmpenii şi să fie distant cu noi. Este crescut în spiritul lor, de oameni răi. Băiatul este traumatizat, de aceea am decis să aşteptăm să mai crească şi să afle adevărul despre mama lui şi despre tatăl criminal. Patrick spune că mama lui este în Cosmos. Aşa l-au învăţat”.

Tags: