Pareri privind filtrul de apa Aquafilter EXCITO CL

Apa de la robinet poate contine diverse substante care nu sunt tocmai benefice pentru organism, iar instalarea unui filtru de apa este esentiala. Prin intermediul filtrului de apa poti controla calitatea apei, acesta avand rolul de a curata apa pe care o consumi.

            Filtrul de apa montat trebuie insa sa fie unul calitativ si sa iti asigure o apa cat mai curata, eliminand impuritati precum nisipul, rugina, clorul si substantele organice. De aceea, este bine sa afli cateva pareri EXCITO CL, filtrul de apa Aquafilter.

            Filtrul de apa Aquafilter EXCITO CL este unul modern, care are incorporata tehnologia numita nanosilver. Prin aceasta tehnologie filtrele raman curate si eficiente cat mai mult timp, aceasta impiedicand propagarea microorganismelor in partea de interior a filtrelor.

Avantajele filtrului de apa Aquafilter EXCITO CL

            Printre cele mai importante avantaje ale acestui filtru EXCITO CL se numara:

  • Apa potabila filtrata isi pastreaza totusi mineralele care sunt indispensabile organismului uman;
  • Creste pH-ul apei cu o valoare de pana la 2 puncte, dar si ORP cu pana la -200 mV, prin alcalinizarea si ionizarea apei;
  • Iti permite sa observi oricand nivelul de incarcare, avand 5 cartuse cu carcase transparente;
  • Are o capacitate de filtrare de pana la 6.000 litri de apa pentru un debit de aproximativ 2.8 litri/minut;
  • Cartusele care filtreaza apa sunt bacteriostatice.

Acest filtru de apa este unul compact, ceea ce te ajuta pentru o instalare rapida si nu te incomodeaza in niciun fel. In plus, pretul filtrului EXCITO CL este unul avantajos.

In momentul alegerii unui filtru de apa trebuie sa fii atent la gradul de etanseitate si la toate proprietatile pe care acesta le are. Este recomandat ca acesta sa respecte standardele CE si sa asigure o buna filtrare a apei pe care tu si persoanele apropiate o veti consuma.

Tags: