Odorizante profesionale: cum le alegem și de câte tipuri sunt

  • Home
  • DIVERSE
  • Odorizante profesionale: cum le alegem și de câte tipuri sunt

Putem cataloga cu ușurință o locuință sau un restaurant după modul în care miroase în acestea pentru că simțul nostru olfactiv este unul foarte dezvoltat și ne poate influența din foarte multe puncte de vedere. De aceea, trebuie să dăm calitate aerului din locurile în care petrecem timp cu ajutorul unor aparate odorizante profesionale pe care Imker le-a ales special pentru a ne ajuta să obținem cel mai curat aer.

Cum alegem aroma pentru odorizante profesionale?

În funcție de modul în care dorim să folosim unele aparate odorizante profesionale trebuie să alegem și aroma potrivită. De exemplu, pentru bucătăria unei familii care are membri fumători cea mai bună soluție poate fi reprezentată de o aromă anti-tabac, în timp ce pentru restul încăperilor o aromă de citrice poate da o tentă fresh și ne poate ajuta să ne simțim mult mai energici și productivi.

Pentru baie, locul din casă care este predispus la acumularea mirosurilor neplăcute, putem folosi un parfum mai puternic, cu o concentrație mai mare. Folosirea unor odorizante profesionale nu înseamnă că nu mai este necesar să curățăm corespunzător toaleta și să aerisim după fiecare utilizare a acesteia. Pentru rezultate care să ne influențeze pozitiv și fără să luăm contact cu efectele adverse pe care le pot avea produsele chimice sfatul Imker este să folosim parfumurile ce au la bază uleiurile esențiale. Acestea se pot găsi cu ușurință pe site-urile specializate precum imker.ro la niște prețuri foarte accesibile, iar gama produselor este una variată, potrivită pentru fiecare client.

Aparatele odorizante profesionale sunt foarte ușor de montat, fără să fie nevoie de intervenția unui specialist, nu au o greutate foarte mare, deci pot fi mutate cu ușurință dintr-o încăpere în alta și sunt de mai multe modele care pot fi folosite de la propria locuință până la mașina personală.

Ne putem bucura de un miros plăcut în orice moment al zilei, dar cel mai important este să beneficiem de acesta în propria locuință. Pentru că apartamentul propriu este locul în care dorim să ne liniștim și relaxăm după o zi încărcată de lucru, un miros plăcut este factorul care ne poate ajuta să scăpăm de stres și nervi. Nu folosiți un parfum foarte concentrat pentru că acesta poate fi deranjant și poate da senzația că spațiul nu este unul aerisit și aerul este foarte încărcat. Dacă folosiți anumite aparate odorizante profesionale care pot emana parfumul la un anumit interval de timp, încercați să-l setați la un interval generos de timp, mai ales atunci când sunteți plecați de acasă.

Tipuri de odorizante profesionale pe care le găsești la Imker

 

  • Pentru locuință

 

Pentru că este principalul loc în care avem nevoie de un aer proaspăt și de aroma preferată în fiecare moment al zilei, gama variată de aparate odorizante profesionale de la imker.ro conține soluții pentru fiecare locuință, indiferent de mărimea acesteia.

 

  • Pentru mașină

 

Petrecem timp important zilnic pe drumurile dintre casă și locul de muncă, iar mașina personală trebuie să aibă un miros atrăgător și sănătos care să nu ne permită să ne încărcăm negativ din cauza traficului sau a eventualelor incidente.

 

  • Pentru business

 

Unele odorizante profesionale de dimensiuni și putere mai mare pot fi folosite și în restaurante, hoteluri sau cafenele. 

Spread the love