Ochelarii de soare Ray Ban, cea mai bună alegere pentru protecție

  • Home
  • lifestyle
  • Ochelarii de soare Ray Ban, cea mai bună alegere pentru protecție

Priviți mai mult ca un accesoriu care ne poate influența pozitiv outfit-ul, ochelarii de soare sunt un produs pe care trebuie să-l apreciem și pentru proprietățile lor de a ne proteja împotriva radiațiilor solare. Ray Ban este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri din această industrie care a câștigat notorietate datorită produselor de calitate îndrăgite de iubitorii ochelarilor de soare.

Sunt foarte multe magazine care vând ochelari de soare Ray Ban, atât în mediul online, cât și cele fizice, iar clienții poartă acest accesoriu nu doar vara, atunci când soarele este foarte puternic, ci și în celelalte zile când radiațiile UV sunt prezente și ne pot afecta vederea. Ochelarii de soare nu sunt doar un accesoriu potrivit în anumite stiluri vestimentare, ci reprezintă cea mai recomandată metodă de protecție împotriva radiațiilor. Astfel, ochelarii Ray Ban sunt potriviți pentru fiecare zi cu lumină puternică, nu doar în sezonul verii.

De ce sunt ochelarii de soare Ray Ban atât de apreciați?

Brandul Ray Ban s-a înființat în anul 1937 și a fost mereu un jucător important pe piața ochelarilor de soare de calitate. Aceștia sunt proprietarii celui mai căutat model de pe piață, Aviator, care rămâne în topul preferințelor de foarte mulți ani. Ochelarii Ray Ban se diferențiază de alte modele prin calitatea acestora și protecția ridicată împotriva radiațiilor solare.

Aceste accesorii sunt potrivite pentru fiecare stil vestimentar, iar în funcție de modelul ales pot fi piesa de bază a oricărui outfit. Pentru a beneficia de experiența ochelarilor de soare Ray Ban la cel mai înalt nivel, alegerea produsului trebuie să fie făcută pe baza culorii tenului și a formei feței. Ramele sunt și ele un detaliu important care pot face diferența.

Se pot găsi în mai multe forme și după culoarea lentilelor. Fiecare culoare este potrivită pentru un anumit tip de activități, chiar dacă atunci când sunt aleși nu se ține cont neapărat de acest aspect. Șoferii trebuie să se orienteze către o pereche de ochelari cu lentile închise la culoare și care nu distorsionează realitatea.

Ochelarii Ray Ban Made in China sunt falși?

Chiar dacă majoritatea ochelarilor de soare care aparțin acestui brand sunt produși în Italia, nici cei pe care se regăsește inscripția “Made in China” nu pot fi considerați falși. Sunt fabrici și în China care produc aceste produse la aceeași calitate. Astfel, țara de origine nu poate reprezenta un factor care să ne arate dacă produsul achiziționat este original sau fals.

Cea mai eficientă metodă de a cataloga un astfel de produs este să analizăm ambalajul în care au fost livrați, dar și logo-ul brandului Ray Ban în diferite puncte cheie ale accesoriului. Pachetul trebuie să conțină cutia de carton originală, tocul ochelarilor, o lavetă din microfibre și o broșură. De asemenea, pe lângă numele brandului de pe lentile, trebuie să apară și litera P.

Dacă îți dorești o pereche de ochelari de soare Ray Ban originali, de calitate și care să te protejeze în fiecare zi de radiațiile atât de periculoase pentru ochiul uman, vizitează site-ul Optiblu.ro și alege modelul care te reprezintă!

Spread the love
Tags: