Ochelari de soare pentru barbati

ochelari de soare barbati

Multi barbati sufera de afectiuni oculare din cauza expunerii indelungate la razele solare. Ochelarii de soare pentru barbati pot fi solutia pentru a le preveni.

De ce au neaparata nevoie unii barbati de ochelari de soare?

Ochelarii de soare pentru barbati nu mai servesc de mult timp doar principalul scop de a feri ochii de razele solare. Acestia ii fac sa para mai impunatori, ii invaluie in mister sau pur si simplu ii fac sa para mai relaxati. Ochelarii de soare au mai repede un rol estetic, desi tehnologia avansata a facut sa apara ochleri care servesc mai multe scopuri, cum ar fi cei de vedere care devin opaci atunci cand intra in contact cu razele solare.

Consecintele la care sunt expusii la contactul cu lumina solara

Procentul barbatilor care au un loc de munca in aer liber este mai ridicat decat cel al femeilor. Un exemplu foarte bun ar fi cel din constructii, la ridicarea blocurilor sau la soselele ce se intind pe sute de kilometri, care au nevoie constanta de imbunatatiri sau reparatii. Un alt exemplu ar fi toate job-urile care sunt legate de mari si oceane. Pe locul rezervat salvamarilor este foarte putin probabil sa vezi o femeie, la fel cum si multe echipaje ale vapoarelor sunt exclusiv masculine.

Toate acestea conduc la afectiuni cum ar fi degenerescenta maculara. Acest defect de vedere este des intalnit si se caracterizeaza prin distorsiune si vedere incetosata, lipsa perceptiei culorilor. Principala cauza este expunerea indelungata la o lumina puternica. Ochelarii de soare sunt o solutie recomandata in acest caz pentru a le preveni.

Flocoanele sunt particule care apar in campul vizual. In general sunt de scurta durata, dar pot duce la dezlipirea de retina, carea se manifesta prin vedere opaca si senzatia ca intunecare a vederii.

Glaucomul apare atunci cand nervul optic este afectat. Primele simtome sunt petele oarbe, care mai tarziu pot duce la orbirea laterala si in final la orbirea completa. Expunerea solara trebuie evitata pe cat posibil, pentru ca ochelarii de vedere trebuie purtati in permanenta si urmat fara intrerupere un tratament prin administrarea unor picaturi. Glaucomul este una dintre cele mai grave boli, mai ales ca nu dispare niciodata. Ea poate fi prezenta inca de la nastere, cazuri in care trebuie tratata din timp.

Cataracta poate aparea ca urmare a instalarii glaucomului. Vederea incetosata, dificultatea vederii pe timp noapte si sensibilitatea ridicata la lumina puternica sunt principalele afectiuni. Daca Glaucomul incepe printr-un tratament medicamentos, Cataracta necesita o interventie chirurgicala.

Ca oricare alte boli, cele oculare trebuie mai intai prevenite decat sa fie tratate. Medicii recomanda pe timpul verii sa nu ne expunem razelor solare din miezul zilei, atunci cand sunt cele mai daunatoare. Ochiul este un organ foarte sensibil care se poate reface foarte greu sau poate ramane cu afectiuni permanente. Medicii chirurgi din toata lumea lucreaza intens pentru a face un transplant de creier, dar suntem departe de a reusi un transplant de ochi. Ochelarii de soare pentru barbati trebuie sa fie un accesoriu nelipsit, in cazul in care job-ul lor se desfasoara partial sau exclusiv in aer liber.

Daca vrei sa iti protejezi ochii de eventuale afectiuni sau pur simplu pentru a fi la moda, Optiblu ofera rezultatul cautarilor tale si pune la dispozitie o gama diversificata de ochelari de soare pentru barbati.

Spread the love
Tags: