O lampa trepied, cu aspect industrial

Stilul industrial se intoarce din nou in tendintele modei. De aceea, in articolul de astazi, iti prezentam Lampa trepied Eliza, comercializata de catre cei de la Insignis. Aceasta are un aspect inedit, pe care rareori il intalnesti la alte corpuri de iluminat si culori mereu la moda, precum negrul si portocaliul.

Lampa trepied: de ce sa alegi stilul industrial?

Stilul industrial a fost la moda in Germania dintre razboaie, raspandindu-se rapid in intreaga lume datorita spiritului practic si a senzatiei de aerisire pe care le ofera. Anul acesta el se reintoarce, iar cei de la magazinul Insignis au o intreaga colectie in acest sens, incepand de la obiecte de mobilier si pana la corpuri de iluminat.

Este facuta din materiale de calitate, avand un aspect metalic, si se potriveste foarte bine in acele interioare care sunt decorate predominant cu piatra sau lemn, asa cum sunt studiourile.

Lampaa trepied: design unic si culori vibrante

Lampa trepied Eliza este un obiect unic in sine, asa cum sunt majoritatea celor pe care le comercializeaza acest magazin. Intr-o culoare neagra si cu o inaltime de 160 de centimetri, aceasta este confectionata din metal si face parte dintr-o colectie de alte corpuri de iluminat de acelasi fel, dar cu inaltimi diferite. Pretul nu este mic, insa unicitatea si faptul ca poate fi asortata cu alte obiecte compenseaza foarte bine.

Magazinul Insignis comercializeaza mai multe modele de lampi cu aspect industrial, aceasta fiind, insa, unul dintre cele mai bine vandute. Nu este deloc simpla, desi liniile sale sunt, iar stropul de portocaliu aplicat pe interiorul abajurului aduce un plus de frumusete, pe care rareori il poti vedea la o lampa. Nu ezitati sa cumparati o astfel de lampa daca o doriti, pentru ca nu veti mai gasi alta asemanatoare in alta parte.

Spread the love