O fetiţă de doar 9 ani cucereşte scena cantand LIVE . Vocea ei îţi va da fiori.

  • Home
  • ROMÂNIA
  • O fetiţă de doar 9 ani cucereşte scena cantand LIVE . Vocea ei îţi va da fiori.

Intotdeauna au contat trei lucruri in viata mea: Dumnezeu, familia și muzica.

Am crescut într-o familie care iubește muzica, si m-am format ascultand si dezvoltand atractie pentru tot ceea ce inseamna muzica, motiv pentru care a mai lipsit doar un pas pentru a pune pasiunea in practica.

Astfel, inca de la varsta de 6 ani am inceput studiul muzicii cantand in „Grupul Miracol” al Clubului Copiilor Sector 6, iar mai tarziu, la 9 ani, am hotarat sa incerc o cariera solo, participand intr-o multime de concursuri, festivaluri, spectacole si emisiuni TV, unde am obtinut numeroase premii si distinctii (Finalist Mamaia Copiilor, Trofeul Andantino, Trofeul Star Melody, Trofeul Simply the Best, Trofeul Spring Star, Trofeul Liliput, Trofeul Martisor,Trofeul Bucuresti Kids Music,Trofeul Allegria oferit de Fundatia Dan Voiculescu, etc). 

Video:

Daca v-a placut o puteti urmari pe Daria si pe retelele de soacializare mentionate mai jos:

Facebook: Daria Stefan Official

Si pentru mai multe videoclipuri va invit sa vizitati canalul de Youtube: Daria stefan

Totodata, incepand din anul 2014 am inceput sa iau lectii de canto de la unul dintre cei mai importanti profesori si compozitori romani – Domnul Marius Teicu, compozitor a peste 500 de cantece, care si-a pus amprenta in mod hotarator asupra formarii mele muzicale.

In prezent, in paralel cu scoala, urmez si cursurile de canto ale Scolii de Arta Bucuresti – anul II – Clasa Dnei Viorela Filip.

In primavara anului – 2015 am avut sansa sa particip la Show-ul NEXT STAR – Antena 1, unde am incantat audienta cu melodia castigatoare a Eurovision 2014 – Rise Like A Phoenix.

De asemenea, datorita prestatiei mele muzicale din anul 2015 am fost invitata si in 2016 sa particip din nou la Show-ul Next Star-Antena 1, cu piesa Say you love me din repertoriul internationalfiind singurul participant Next Star la doua editii consecutive.

In vara 2015, am avut privilegiul sa fiu recompensata pentru activitatea mea muzicala cu Premiul de Excelenta din partea Centrului Comunitar Roman din Canada.

Cea mai importanta realizare a anului 2015 a fost castigarea concursului DRY KIDS (DISNEY CHANNEL-America) fiind declarata singurul copil Dry Kid din Romania cu aceasta ocazie sustinand un interviu live cu Directorul Executiv Disney Channel – Dna Irene Dreyer.

Merita distribuit acest articol cu Romanca noastra care a facut performante si peste hostare nu doar in Romania ! 

Tags: