Nuntă cu 7.000 de invitaţi, vezi ce vor să facă mirii cu banii strânşi din darul de nuntă. Aşa ceva nu s-a mai pomenit

  • Home
  • SOCIAL
  • Nuntă cu 7.000 de invitaţi, vezi ce vor să facă mirii cu banii strânşi din darul de nuntă. Aşa ceva nu s-a mai pomenit

Nuntă unică în România. Primarul comunei Ulmeni din Maramureş şi o celebră cântăreaţă de muzică populară şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu şi vor petrece alături de 7.000 de invitaţi.

Lucian Morar şi Ioana Pricop au facut sâmbătă cununia religoasă, iar petrecerea va avea loc în şapte sate şi vor fi invitaţi aproximativ 7.000 de oameni. Primarul îşi doreşte ca toţi sătenii să ia parte la acest eveniment.

„A fost visul soţului meu care a ţinut să fie în mijlocul cetăţenilor şi eu am zis să-i îndeplinesc visul. O să mergem în toate cele şapte locaţii în care ne aşteptăm invitaţii. O să avem grijă de toţi invitaţii noştri, ca ei să se simtă bine”, a declarat cântăreaţa pentru cancan.ro.

Nunta va fi organizată la o pensiune şi la 6 cămine culturale. Primarul a decis ca darul de nuntă să fie donat sătenilor pentru construirea unui pod peste Someş, conform unor persoane apropiate acestuia.

Lucian Morar şi Ioana Pricop s-au căsătorit civil în luna iulie anul acesta.

Tags: