Niciun cui împotrivă

Cunoscuţi şi apreciaţi pentru elegenţa şi feminitatea lor încă de la debutul lor în fashion, pantofii stiletto s-au bucurat de una dintre cele mai longevive cariere ale pieselor de încălţăminte. Deopotrivă femeile şi barbaţii le-au recunoscut, în egală măsură, virtuţiile estetice şi, în special, pe cele senzuale. Inspiraţi de forma unui pumnal foarte subţire folosit în scopuri nu la fel de nobile ca frumuseţea pe care o slujesc aceşti pantofi, pantofii stiletto au devenit o emblemă pentru feminitate şi o marcă a bunului gust şi a eleganţei. Dacă la începuturi nu toate femeile îşi permiteau o asemenea pereche de încălţări, fiind accesibile doar starurilor şi celo înstărite, încet-încet au ajuns să facă parte din colecţia tuturor femeilor pentru care eleganţa înseamnă încă feminitate.

Modele de pantofi stiletto pentru toate gusturile

Ceea ce a consacrat aceşti pantofi a fost, evident, forma şi lunginea tocului care alungesc piciorul purtătoarei şi conferă graţie mersului. Dacă privești în urmă, vei vedea că purtarea acestor pantofi stiletto a fost văzută ca un lucru aproape miraculuos pentru că te condiţionau, efectiv, să fii feminină, atrăgătoare şi senzuală. Încălţarea lor te transforma automat într-o apariţie fermecătoare al cărui mers de felină întorcea toate privirile. Din acest motiv nu este deloc greu de înţeles de ce a fost râvnit şi încă mai este de toate femeile. Indiferent de clasa socială din care făceau parte şi de statutul lor social femeile din timpurile de debut a carierei acestora au dezvoltat o adevărată pasiune pentru aceşti pantofi miraculoşi. Iar cele mai puţin înstărite erau în stare să îşi vândă şi puţinele bunuri pe care le aveau pentru a-şi achiziţiona o astfel de pereche de pantofi.

De-a lungul istoriei au fost destul de puţine obiecte vestimentare care au stârnit asemenea pasiuni şi mai ales care să persiste atât de mult. Pentru că şi în ziua de astăzi cultul pentru tocul cui al acestui pantof încă există. Din acest motiv, pantofii stiletto au fost şi sunt un model de pantof pe care nu îl ocoleşte nicio casă de modă, niciun producător de încălţăminte şi niciun comercializant de încălţăminte. Deci, implicit, nici Oteros care îţi propune pentru această vară o colecţie de pantofi de damă stiletto extrem de variată şi adaptată tuturor gusturilor şi nevoilor.

Atât în ceea ce priveşte designul acestora, materialel din care sun confecţionaţii, culorile şi chiar mărimea tocului. Pe oteros.ro găseşti nenumărate variante ale acestor pantofi eterni, tocmai pentru ca tu să găseşti exact ceea ce ţi se potriveşte. Pentru că, într-adevăr, o asemenea pereche de pantofi capabilă să capteze atenţia tuturor celor din jurul tău, merită din plin şi toată atenţia ta. Din acest motiv este firesc să ai exigenţe mari si să fii atentă la toate detaliile.

Iar Oteros tocmai asta îţi şi propune, o privire amănunţită asupra colecţiei pe care o propune pentru acest sezon. Pentru că ai ce vedea şi de unde alege. Simpli şi eleganţi, accesorizaţi sau cu baretă pe gleznă, sobrii sau stridenţi, cu print sau fără, lucioşi sau maţi, pe oteros.ro găseşti toate modelele la care te-ai fi putut găndi, tocmai pentru ca alegerea ta să fie cea mai potrivit. Plus o execuţie de excepţie. Tocmai ca să nu ai niciun cui împotrivă.

Spread the love