NASA a făcut publică o imagine realizată cu ajutorul sondelor care explorează planeta Marte în care se vede harta României.

La fel cum a fost și cu chipul de pe Marte, harta României este o iluzie optică dată de unul dintre craterele existente pe planeta Roșie. Nu se cunoaște cu precizie despre ce crater este vorba, dar se vede clar conturul hărţii țării noastre.

Nu există nicio îndoială că fotografia este o simplă iluzie și nici nu poate fi vorba despre o teorie a conspirației. Reflexia țării noastre pe Marte este extrem de interesantă, dar de aici și până a se naște o teorie conspiraționistă este un drum extrem de lung.

Harta României de pe planeta Marte este rezultatul formării umbrelor dintr-un anumit unghi. Cu toate acestea, imaginea trebuie mediatizată pentru a ne aduce încă o dată aminte că realitatea în care trăim este doar o mare iluzie.

Source :
RECOMAND ŞI:  A gasit in padure acest sarpe si i s-a parut extrem de ciudat cand a vazut ca are o umflatura mare si rotunda in corp. L-a dus la un cabinet veterinar, iar cand medicii au aflat ce avea acolo

caplimpede.ro

Comenteaza acest articol !

Releated Post