Mituri demontate: ce inseamna sa te angajezi ca maseuza intr-un salon de masaj erotic

  • Home
  • ACTUALITATE
  • Mituri demontate: ce inseamna sa te angajezi ca maseuza intr-un salon de masaj erotic

Mituri demontate: ce inseamna sa te angajezi ca maseuza intr-un salon de masaj erotic

 

Primul gand corelat cu ideea de masaj erotic anuleaza ceea ce tine de arta masajului si aduce in prim plan ceea ce tine de arta eroticului. Desigur ca este incitant si starneste imaginatia multora, dar de mare efect este indeosebi in randul barbatilor. Desi domeniul acesta este deja de multa vreme pe piata romaneasca, inca exista dileme si contradictii, inca exista mituri si mentalitati gresite cu privire la aceasta activitate.

Spre exemplu, de vreme ce numarul de angajari masaj erotic este in crestere unii se pot gandi la faptul ca nu multe femei ar accepta sau ar rezista la un astfel de job. In fapt, poate fi vorba de extinderea unei astfel de activitati si de saloane ce se deschid, intrucat cererea este tot mai mare, deci domeniul este unul infloritor. Daca tot am ajuns la acest capitol, intram in detalii cu privire la ceea ce inseamna sa lucrezi ca maseuza intr-un salon de masaj erotic.

Cu si despre mitul unei maseuze

Este adevarat ca a lucra intr-un astfel de cadru inseamna sa interactionezi cu persoane de diferite caractere, profesii, varste si asa mai departe. Publicul interesat poate fi divers, incluzand chiar si turisti straini. Insa ce nu este adevarat se refera la faptul ca maseuza nu are vreun risc si nu se expune unei situatii ce o pune in pericol. Ii sunt asigurate conditii optime, iar cei care solicita serviciile de masaj sunt persoane integre, ce trec printr-o asa zisa selectie – orice patron de local are dreptul de a-si selecta clientela.

Este adevarat ca maseuza trebuie sa aiba cunostinte de masaje si nu este adevarat faptul ca aceasta se va baza, exclusiv, pe partea erotica. Masajul erotic este in fapt o combinatie intre cele doua si un echilibru totodata. Se pune accent pe masajul dorit, cel care de altfel are si numeroase beneficii asupra corpului. Implica si un joc al eroticului, deci maseuza in cauza trebuie sa stapaneasca tehnici pentru ambele „tabere”.

De asemenea, se vehiculeaza sume dintre cele mai diverse cand vine vorba de astfel de masaje. Poate fi spus faptul ca da, eroticul vinde, nuditatea a fost mereu de interes si va continua sa fie. Este un domeniu profitabil, deci cele care activeaza ca maseuze se bucura de obicei de salarii foarte bune.

Ca si fel de a fi sau tipologie este greu de spus cum anume trebuie sa arate o maseuza. Este adevarat ca se face o selectie, inca de la interviu si ca aspectul fizic este foarte important. Insa, nu exista reguli stricte precum la fotomodele, sa aiba dimensiuni anume sau sa fie intre-un fel sau altul. Va conta foarte mult cat de dezinhibata este o doritoare, cat de dispusa este sa invete si sa avanseze, cat de bine stie sa se puna in valoare, atat pe ea, cat si calitatile ce le detine.

Asadar, maseuzele in saloanele de masaj erotic sunt fara doar si poate prezente atragatoare, ce au la activ tehnici bine stapanite despre arta masajului. Un astfel de job poate fi unul profitabil, desi nu este scapat de critici si controverse.