Microsoft lanseaza surface book 3

Pe scurt: alinierea Microsoft Book Surface era intarziata pentru o actualizare.

Noul Surface Book 3 pastreaza acelasi aspect elegant atat pentru modelele de 13,5 inci cat si pentru 15 inch, dar hardware-ul actualizat in interior este cu cca 50% mai rapid, pastrand aceeasi durata de viata a bateriei.

Un nou Surface Dock adauga, de asemenea, suport pentru doua monitoare 4K 60 Hz, plus adaugarea castilor wireless Surface la line-up.

Proiectarea suprafetei a s-a maturizat, astfel incat compania nu a avut nevoie sa faca modificari majore. Ar fi putut face lucruri mai mici, cum ar fi adaugarea unui port Thunderbolt 3, mutarea mufei castilor in partea inferioara a clipboard-ului sau adaugarea unui cititor de amprente pentru situatiile in care camera Windows Hello nu este ideala pentru autentificare, dar asta nu s-a intamplat cu suprafata. Cartea 3.

Microsoft spune ca utilizarea instrumentelor de proiectare CAD precum Solidworks cu versiunea bazata pe Quadro poate reduce timpul de redare cu aproximativ 50 la suta, daca ruleaza sub Microsoft Windows 10 Pro.

Cu toata acea putere de procesare, una dintre problemele legate de suprafata anterioara de 15 inci patrati a fost ca incarcatorul nu va oferi suficienta viteza, astfel incat bateria se va descarca incet atunci cand lucrati intens, precum jocuri.

Microsoft spune ca noul incarcator este capabil sa furnizeze 127 W, pentru a se asigura ca are un pic mai multa putere pentru a incarca bateria.

Noul SSD din Surface Book 3 este semnificativ mai rapid decat generatia anterioara si Microsoft sustine ca va puteti astepta la aproximativ 15,5 ore de viata a bateriei la varianta de 13 inci si 17,5 ore la 15 inch, in functie de volumul de munca.

Selectia portului ramane aceeasi: doua porturi USB-A, un port Surface Connect, un cititor de carduri de dimensiuni mari si un singur port USB-C cu capacitati USB Power Delivery 3.0, dar fara Thunderbolt 3. Se pare ca asta se intampla pentru ca Microsoft crede ca ar fi o problema de securitate, deoarece oricine are o unitate USB buna ar putea exploata natura accesului direct la memorie a unui port Thunderbolt.

De asemenea, Microsoft a anuntat Surface Dock 2 la pretul de 260 dolari, care ofera un cablu mai lung, incarcare rapida si patru porturi USB-C cu suport pentru pana la doua monitoare 4K la 60 Hz.

Si din moment ce veti dori sa utilizati casti wireless cu noua Surface Book, compania a introdus Surface Earbuds si o versiune actualizata a castilor Surface, la pretul de 200 dolari respectiv 250 dolari. Ambele ofera asistenta tactila pentru controlul apelurilor si redarea audio.

Spread the love