A mers să fumeze o ultimă țigară înainte de a se sinucide, când a observat ceva ciudat care se mișca într-un tufiș din apropiere. Când s-a apropiat și a văzut ce este, a început să plângă în hohote. Ce se ascundea acolo:

  • Home
  • TIMP LIBER
  • A mers să fumeze o ultimă țigară înainte de a se sinucide, când a observat ceva ciudat care se mișca într-un tufiș din apropiere. Când s-a apropiat și a văzut ce este, a început să plângă în hohote. Ce se ascundea acolo:

După o perioadă lungă de timp în care a suferit de stres posttraumatic, un tânăr a decis să își ia viața și chiar înainte de a face acest lucru, a văzut un lucru care i-a schimbat viața pentru totdeauna.

Tânărul care a lucrat ani de zile ca soldat s-a întors de pe câmpul de luptă cu o boală de temut: stres posttraumatic.

Josh Marino a dezvăluit că, din cauza stresului cu care se confrunta zilnic, a decis la un moment dat să își încheie socotelile cu viața, chiar dacă urma să lase să sufere o mulțime de persoane care țin la el.

El a scris o notă de adio pentru familia lui, a luat un cuțit, apoi s-a dus afară în ploaie, pentru a fuma o ultimă țigară înainte de a comite gestul necugetat.

În timp ce trăgea din țigară, Josh a auzit niște zgomote ciudate care veneau dintr-un tufiș din apropiere și a mers curios spre el, pentru a vede a despre ce este vorba.

Nu mică i-a fost mirarea să vadă o pisicuță, care s-a îndreptat spre el și a început să se joace fericită lângă piciorul său.

În acel moment, tânărul soldat a început să plângă în hohote și și-a dat seama că urma să facă o greșeală uriașă, pe care nu ar fi putut-o repara.
„În acel moment am început să mă gândesc că fac o prostie mare de tot. Pisica asta mi-a salvat viața, parcă a fost un semn trimis de la Dumnezeu!”, spune el.

Josh Marino a adoptat pe loc pisica și acum duce o viață fericită alături de el