Masinile viitorului – Tesla

blog

Masinile viitorului – Tesla

 

Problemele ecologice tot mai mari ale omenirii din ultima perioada au facut ca numarul celor care isi achizitioneaza o masina electrica sa fie din ce in ce mai mare. Acestea prind tot mai mult teren in fata masinilor clasice, iar acest lucru se datoreaza catorva avantaje  pe care le prezinta. De la faptul ca nu polueaza mediul inconjurator si pana la faptul ca sunt foarte silentioase, acestea sunt doar cateva elemente care fac ca masinile electrice sa castige tot mai multi simpatizanti in randul soferilor.

 

O masina care consuma mai putin

Consumul unei masini este, de foarte mult ori, un criteriu dupa care ne ghidam atunci cand achizitionam o masina. Cu cat aceasta consuma mai mult, cu atat mai multi bani trebuie sa scoatem din buzunar pentru a realimenta. In cazul masinilor electrice, consumul foarte redus este un avantaj semnificativ. Astfel, daca vom compara consumul unei masini clasice cu cel al unei masini electrice, pe acelasi traseu, vom constata ca acesta este unul mult mai scazut.

 

O investitie pe termen lung

Asa cum deja stiti, o masina electrica presupune o investitie destul de costisitoare, insa acest lucru doar in prima faza. Ulterior veti observa ca, de fapt, o masina electrica este o investite care pe termen lung te va ajuta sa economisesti foarte multi bani. Datorita consumului redus si a metodei de incarcare, in cel mai scurt timp, vei observa ca ai fac o investitie utile si necesara.

 

Intretinere usoara

Masinile electrice sunt mult mai usor de intretinut, in comparatie cu cele clasice. Datorita faptului ca acestea functioneaza pe baza incarcarii cu curent electric, putem spune ca vizitele la mecanic vor fi istorie.

 

Stopeaza poluarea

Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale masinilor clasice este faptul ca acestea polueaza foarte mult. Gazele pe care le elimina sunt nocive pentru mediul inconjurator si tot mai multe state incep sa ia masuri in legatura cu aceast problema. Din acest punct de vedere, putem spune ca masinile electrice sunt cele care vor salva viitorul. Acestea nu poleaza absolut deloc, iar mediul inconjurator nu va avea deloc de suferit de pe urma lor. Sun varianta perfecta pentru cei care sunt ecologisti si pentru cei care incearca sa stopeze poluarea zonei in care traiesc.

 

Zgomot redus

Faptul ca acestea sunt masini pe baza de curent electric le transforma imediat si in masini care nu emit la fel de mult zgomot ca masinile clasice. Plecarea lina si linistea deplina fac ca aceste masini sa fie o adevarata placere la condus in randul soferilor de taote varstele. Daca iti doresti sa ai acces la cele mai bune masini electrice de pe piata, atunci Teslounge este partenerul tau perfect!

Spread the love