Maia Morgenstern, mărturisiri dureroase despre lipsurile din viata ei: „Mâncam pâine cu margarină şi citeam despre friptură”

În urmă cu puţin timp, actriţa a vorbit despre lipsurile pe care le-a cunoscut în urmă cu mulţi ani, dar care i-au rămas întipărite în minte.

„Cu treizeci de ani în urmă. La Piatra Neamţ. Puneam margarină pe pâine. Pâinea era pe cartela. Şi margarina. Sau untul. Dar nu se găsea

Apoi presaram Vegeta. Obţinută cu greu, pe parale multe …din Iugoslavia. De la sârbi.

Apoi citeam cartea de bucate. O aveam de la mama. Veche şi cu gravuri. Sanda Marin. Uneori se lua curentul. Deseori.

Mâncăm pâine cu margarină şi Vegeta şi citeam despre friptură…si vânat….si sos… si multe alte bunătăţi. În piaţa se vindeau ghebe-ciuperci- Şi struguri.

RECOMAND ŞI:  Ticăloșia Austriei: scoate petrolul din România, ne defrișează pădurile, trage sforile în sistemul bancar românesc dar… NU vrea România în Shengen

Câteodată facem rost de un sac de cartofi. Foloseam acelaşi ulei- era pe cartelă – să prăjim cartofii de nu ştiu câte ori. Între timp mâncam pâine cu margarină şi cu Vegeta şi citeam Sanda Marin.

Berea se gasea- atunci când se găsea- în sticle de jumate. Verzi sau maro. Mirosea-avea gust de- a ulei. Nu făcea spumă. “Nici dacă o turnai de la balcon”- spune prietenul meu cel mai bun Mircea Rusu. El spune şi altele. Mai bine şi mai cu umor.

…..sunt la Piatra Neamţ acum. La Mall. E frumos. Mi-am cumpărat o bere….nu pot sa-o beau. Ma îneacă. Plansul
Înţeleg. Eu sunt patetică. Iar voi aveti treburi mai importante”, a scris actriţa pe pagina sa de Facebook.

RECOMAND ŞI:  Cum a reuşit o tânără să economisească 190.000 de euro pentru a-şi cumpăra casă. Este o metodă simplă la îndemâna tuturor

 

Comenteaza acest articol !

Releated Post