Lumea banuia demult acum e oficial! Adevărul despre relația dintre nea Mărin și Liviu Vârciu: „Chiar și cei din jurul nostru ne…”.

  • Home
  • TIMP LIBER
  • Lumea banuia demult acum e oficial! Adevărul despre relația dintre nea Mărin și Liviu Vârciu: „Chiar și cei din jurul nostru ne…”.

Nea Mărin este un personaj cu totul aparte în peisajul monden românesc. S-a făcut remarcat publicului telespectator din țara noastră din postura de dansator și coregraf de dansuri tradiționale, dar și de la diverse show-uri de televiziune, acolo unde a pus vedetele la muncă și a fost ca un zbir pentru acestea.

Într-un interviu pentru libertatea.ro, Nea Mărin a spus totul despre relația dintre el și Liviu Vârciu. Întrebat care este adevărata relație cu vedeta și de unde această apropiere, Nea Mărin a răspuns cât se poate de sincer: „Între noi s-a legat o prietenie frumoasă, o relație tată-fiu aș putea spune. Relația asta a început în urmă cu 10 ani. Am fost și mergem în continuare împreună la evenimente, chiar și cei din jurul nostru ne văd ca pe un tată și un fiu.”