Locuri din București unde poți face fotografii frumoase

  • Home
  • DIVERSE
  • Locuri din București unde poți face fotografii frumoase
București

Fotografia și prezența pe social media merg mână în mână. Tocmai din acest motiv, în articolul de față vorbim despre locuri din București tocmai bune de fotografiat.

Pasajul Macca Villacrosse – este o locație interesantă din Centrul Vechi care cu siguranță că va strânge multe like-uri pe rețelele sociale dacă este fotografiat din unghiul potrivit.

MNAR – Muzeul Național de Artă al României este o locație frumoasă de vizitat dacă timpul vă permite să rupeți câteva ore dintr-o zi, dar dacă sunteți doar în trecere să știți că și de afară ies poze tocmai bune de pus pe insta.

Stația de metrou Politehnica – are niște detalii arhitecturale foarte interesante și poți face un instanteneu grozav de pe scări cu o privire de ansamblu asupra construcției de acolo.

Muzeul Satului – acest loc din inima Bucureștiului este o oază de libertate pentru cei care iubesc natura și prezintă în detaliu case din diferite locații ale țării. Ceea ce impresionează la această locație este că detaliile nu sunt doar pe exterior, dar și interioarele sunt aranjate exact așa ca în locurile din care provin.

Strada Xenofon – există multe fotografii pe Instagram cu această stradă și toate par să aibă succes. Partea interesantă este că vorbim de niște scări frumos desenate aici, nu de o stradă în adevăratul sens al cuvântului.

Parcul Herăstrău – acest parc este probabil cel mai vizitat și cunoscut loc din oraș chiar dacă recent și-a schimbat numele recent în Regele Mihai. Se întinde pe o suprafață poate uneori mult prea mare de mers pe jos, dar fiecare pas merită pentru zonele frumoase în care poti face fotografii.

Palatul CEC – deși este un loc în care nu poți ajunge așa ușor, există momente în care se organizează vizite în interiorul acestuia care arată pur și simplu genial. De asemenea, ca și în cazul MNAR, și fotografiat din afară arată foarte bine.

Ateneul Român – o locație cu o mulțime de unghiuri care să pună construcția în evidență. Printre unghiurile mele preferate este cel de la nivelul solului pentru a prinde în cadru și câteva flori.

Acestea sunt doar 8 dintre cele mai interesante locuri din București, dar cei de la BucharestJournal.ro au o întreagă serie de fotografii pe contul lor de Instagram care prezintă cele mai fotogenice scene din oraș, dar și articole pe site despre diferite baruri, cafenele și locații în care să-ți potolești foamea. 

Spread the love