Liga 1, preferată de către tipsterii profesioniști

pariur-liga-1

Liga 1 din România nu este unul dintre cele mai puternice campionate sportive și poate nici cel mai spectaculos, dar este campionatul României și foarte mulți pariori profesioniști aleg să parieze pe fotbalul românesc. Unul dintre motive ar fi faptul că este foarte ușor de urmărit evoluția echipelor și de a fi la curent cu tot ce se întâmplă nou. Un alt motiv este că orice pasionat de fotbal din România are o echipă favorită, iar acestea se găsesc în Liga 1.

Primul avantaj este că oferta de pariere este foarte bogată dacă ne uităm la majoritatea agențiilor care oferă pariuri pe această ligă. Pentru fiecare meci ai de ales din peste 130 de tipuri de pariuri, ca să nu mai spun că cu câteva ore înainte de meci opțiunile aproape că se dublează.

Pariuri pe termen lung

Un alt motiv este că pe prima ligă a României găsești o gamă variată de pariuri pe termen lung. Până acum câțiva ani, casele de pariuri nu ofereau pariuri de lungă durată pe campionatele românești, dar acest lucru s-a schimbat în ultima perioadă.

Majoritatea agențiilor de pariuri au evoluat în acest sens și acum ai la dispoziție pariuri precum viitoarea campioană, echipele retrogradate sau poți paria pe care va fi golgheterul competiției. Poți opta pe pariuri pe fiecare formație în parte, pe numărul total de puncte, numărul de penalty-uri sau chiar victorii la zero din sezonul actual. Trebuie să fii pe fază deoarece aceste tipuri de ponturi Liga 1 speciale nu sunt disponibile tot timpul, fiind accesibile o perioadă limitată de timp.

De asemenea, cea mai largă gamă de pariuri antepost se găsește în pauza competițională dintre sezoane.

Încă un motiv bun pentru care pariorii profesioniști aleg să parieze pe Liga 1 este acela că ai disponibilitate de a vedea meciurile live pe internet și chiar de pe stadion. Majoritatea caselor de pariuri online oferă clienților posibilitatea de a urmări meciurile preferate direct pe platforma de pariuri prin serviciul gratuit streaming live. În acest fel ești mult mai ancorat de ceea ce se întâmplă cu biletul tău și poți plasa chiar și pariuri live în timpul meciului.

Spread the love