La NordVet, pasiunea pentru animale mai presus de orice

Orice persoană care deține cel puțin un animal de companie, știe cât de mare este responsabilitatea pe care trebuie să o oferi acestuia. În afară de un adăpost, hrană și apă, micul patruped are nevoie de o altă serie de îngrijiri speciale și specializate.
În acest sens, un rol foarte important în viața animalului tău de companie îl joacă medicul veterinar. Medicul veterinar trebuie să fie prezent în viața micului blănos patruped încă din primele luni de viață ale acestuia, de la primele vaccinuri și primele analize de rutină, în acest fel, prevenind o serie de afecțiuni ce pot apărea pe parcurs.
Clinica veterinară NordVet aduce noutate pe piața medicinii veterinare prin încercarea de a fi întotdeauna la curent și în pas cu cele mai noi tehnologii din domeniu, prin pregătirea și dedicarea personalului medical și, cel mai important, prin pasiunea cu care sunt desfășurate zilnic toate activitățile din cadrul clinicii.
Clinica veterinară NordVet din Suceava pune la dispoziție secții foarte bine organizate, acoperind o sferă foarte largă de probleme ce ar putea în pericol sănătatea animalului de companie. Compartimentele de radiologie veterinară, ecografie, stomatologie, chirurgie, dermatologie, oftalmologie sunt gândite în așa fel încât să asigure siguranța micului patruped și bunăstarea acestuia. De asemenea, pentru că fiecare blănos are nevoie de o coafură pe măsură, clinica deține un salon de cosmetică și coafor pentru câini și pisici.
Atunci când animalul de companie are parte de îngrijiri de specialitate, bunăstarea acestuia este asigurată pentru mult timp și deținătorul se va bucura pentru mai mult timp de prezența lui în căminul familiei. Pentru a afla mai multe detalii despre serviciile oferite, puteți accesa site-ul de prezentare https://www.nordvet.ro sau apela numărul de telefon afișat pe site.

Spread the love