L-a trimis pe Alex să ia niște bani din bancă și așa și-a dat seama de tot. După un an de căsnicie, Oana Zăvoranu face anunțul: „Mi-am dat seama că bărbatul ăsta…” Doamne, ce îi face! A chemat și Poliția, dar…

  • Home
  • TIMP LIBER
  • L-a trimis pe Alex să ia niște bani din bancă și așa și-a dat seama de tot. După un an de căsnicie, Oana Zăvoranu face anunțul: „Mi-am dat seama că bărbatul ăsta…” Doamne, ce îi face! A chemat și Poliția, dar…

Oana Zăvoranu a dezvăluit că l-a trecut prin diverse probe pe cel care îi este soț în prezent, Alex Ashraf.

În luna iunie a anului trecut, Oana Zăvoranu a lăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce a anunțat că s-a căsătorit cu Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu, care recent a dezvăluit cu câți bani a rămas după moartea mamei sale, Marioara Zăvoranu, a mai fost căsătorită o dată, cu cântărețul Pepe, de care a divorțat cu mare scandal.

Invitată la o emisiune de la Antena Stars, Oana Zăvoranu a oferit detalii despre cum a reușit să o cucerească Alex Ashraf, dar și despre testele la care l-a supus pe acesta.

”Zăvoranu este o pisică cu 7 vieți. Eu sunt mai multe. Nu știu dacă vi se întâmplă să vorbiți cu voi în oglindă. Oana de acum se datorează foarte mult bărbatului de lângă mine, iubirii lui necondiționate. Un om întreg la minte nu are cum să vrea să fie singur.

Îl dădeam afară pe ușă, intra pe geam. A intrat pe geamul din baie, a venit poliția. Mi-am dat seama că bărbatul ăsta mă iubește indiferent de banii mei, de toanele mele.

La un moment dat am scos mulți bani din bancă. Nu mă puteam duce eu. Conjunctura a fost să se ducă el să ia acești mulți bani din bancă. Faptul că Alex a venit cu banii în dinți… Nu știi pe cine ai lângă tine. Mi-a zis că vreau să-i numeri să vezi că sunt ok”, a declarat Oana Zăvoranu pentru emisiunea ”Agenția VIP”, de la Antena Stars.

Bruneta a vorbit și despre cununia religioasă cu Alex Ashraf, pe care nu a făcut-o încă.

”Da, facem la anul. Ne apucăm de pus deoparte. Voi vă imaginați pe mine în rochie de mireasă? Ca să fie lume multă o facem aici. Să aruncăm cu bocancii, să ne facem semne…”, a afirmat ea.

Oana Zăvoranu a vorbit despre zvonurile conform cărora, la 43 de ani, a rămas însărcinată cu primul său copil. Vedeta a vrut să facă lumină în acest caz și a dezvăluit un amănunt intim al vieții sale.

Oana a declarat că nu aşteaptă un copil şi nu îşi doreşte momentan să facă acest pas important din viața oricărei femei, chiar dacă este mai fericită ca oricând cu soțul ei Alex. „Am sterilet”, a spus ea la la Antena 1.

Dacă până acum nu prea a avut noroc în amor, în prezent Oana este mai îndrăgostită ca oricând. ”Alex m-a cucerit pur şi simplu cu naturaleţea lui, e un om extrem de natural, este un bărbat extraordinar de grijuliu, de protector, iţi oferă acea siguranţă de care ai nevoie ca fată. Şi este foarte tandru, ceea ce îşi doreşte orice femeie”, spune Oana despre Alex.

Cei doi s-au căsătorit anul trecut în mare secret, iar evenimentul la care ar fi trebui să curgă râuri de şampanie a trecut aproape neobservat. Oana Zăvoranu nu a mai făcut tam-tam ca alte dăţi. Şi-a luat iubitul de mână şi au mers la Starea Civilă de la primăria sectorului 1. Mirii au avut alături doar două persoane, care au luat parte la cununia lor.

Artista a primit în anul 2002 primul său rol într-un serial de televiziune, sitcom-ul La bloc. Doi ani mai târziu, în 2004, Zăvoranu a apărut în filmul italian Modigliani, unde a interpretat rolul Eugeniei Modigliani. Pelicula a înregistrat un mare succes în țara sa de origine, având încasări de peste 1.000.000 de dolari americani doar în Italia. Odată cu semnarea unui contract cu trustul Media Pro, Oana Zăvoranu a fost distribuită în telenovelele Numai Iubirea și Păcatele Evei. În 2005, artista a devenit prezentatoarea emisiunii Corazon Latino, difuzată de postul Acasa TV.