L-am găsit pe Nanu, fiul Mirabelei Dauer pe care cântăreața l-a PIERDUT în 1980. Tânărul arată diferit acum și îi transmite un mesaj mamei lui

Mirabela Dauer este, fara doar si poate, una dintre cele mai importate figuri din intreaga istorie a muzicii usoare romanesti.

In spatele succesului profesional si al zambetului omniprezent cu care si-a obisnuit fanii pe scena, exista insa o poveste de viata de-a dreptul cutremuratoare.

Povestea Mirabelei incepe cu lupta pentru afirmarea artistica, un tata exigent si o casatorie la 18 ani, pe care a ales-o pentru a scapa de strictetea impusa de casa parinteasca.

De primul ei sot, Willi Dauer, Mirabela se desparte dupa o scurta perioada de timp si se recasatoreste cu regizorul Dan Traian Popovici. Fiul lor, Dan Alexandru Popovici, zis Nanu, s-a nascut la cateva zile dupa cutremurul din 1977.

Despre casnicia cu al doilea sot, artista a sustinut ca a fost „una amara”, pentru ca soacra nu o accepta, iar bataile pe care i le administra sotul erau frecvente.

RECOMAND ŞI:  La 25 de ani m-am căsătorit cu șeful meu, Pavel. El avea 60 de ani, dar nu vă imaginați că mi-a plăcut, ci am fost forțată să-l iau de bărbat. Nici mie nu-mi vine să cred de ce-am fost în stare. După câteva vizite la medicul stomatolog, am rămas gravidă. Nu, nu ginecolog, ci chiar stomatolog.” De necrezut cum s-a întâmplat totul și ce-a urmat cu soțul ei..

La divort, Traian Popovici a sustinut ca si-a surprins sotia inselandu-l cu un chitarist, in timp ce se afla la mare pentru un concert. Mai mult, acesta a adus si martori la proces, instanta hotarand astfel ca Nanu, pe atunci in varsta de doi ani, sa ramana in grija tatalui.

Lucrul acesta s-a rasfant nu doar asupra Mirabelei, care a suferit enorm pentru pierderea copilului, ci si pentru tatal ei care, de durere, a murit.

„Tatal meu a paralizat din cauza asta. El il adora pe Nanu. Cand mi-au luat copilul si a vazut ce trista eram, atata tristrete a adunat in el…S-a intors cu fata la perete si a murit.”, a povestit, la un moment dat artista.

RECOMAND ŞI:  Femeia însărcinată în doar 7 luni a simțit mișcări în abdomen, de parcă ceva îi împingea bebelușul afară. Când au văzut ce era de fapt acolo, medicii nu știau ce se poate întâmpla mai departe

Cantareata si-a revazut copilul pentru prima data de la despartire abia cand acesta avea 12 ani. Pana atunci, Alexandru fusese crescut de noua sotie a lui Traian Popovici. Pana cand Nanu a implinit 18 ani, Mirabela i-a platit acestuia pensie alimentara, dar intalnirile lor erau din ce in ce mai rare.
Fiul artistei spunea ca are numai amintiri neplacute cu aceasta. „Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solista de muzica usoara care imi este datoare cu niste bani”, spune Nanu.

Comenteaza acest articol !

Releated Post