Jucarii de copii pentru vacanţă

Ce înseamnă vara pentru un copil nu coincide, de multe ori, cu ce înseamnă vara pentru un adult, mai ales părinte. Pentru că pentru un copil vara înseamnă în primul rând vacanţă şi un prilej numai bun pentru cât mai multă joacă, în timp ce pentru un părinte concediul însemnă mai ales recuperare şi relaxare după un an obositor de muncă.

Tocmai din acest motiv, anume că vara înseamnă pentru cei mici mai muuuult timp de joacă în timp ce pentru părinţi ar trebui să fie mai mult timp de relaxare, “Aventuri cu jucării” vă propune o colecţie de jucării pentru copii ideală atât pentru cei mici, dar şi pentru cei mari. Pe de o parte pentru că poate fi, cu siguranţă, un succes pentru lucrul în echipă, dar şi pentru cel individual. Alegând jucăriile de pe aventuricujucarii.ro puteţi fie să vă recreaţi alături de cel mic, ajutându-l să îşi dezvolte imaginaţia şi gândirea, fie să vă recreaţi răsfoind revistele preferate alături de un ceai rece.

Jocuri de copii de la aventuricujucarii.ro

Pentru că jucăriile pentru copii de pe aventuricujucării.ro sunt extrem de antrenante şi intrigante, interesul celui mic va fi foarte greu distras de la activităţile la care îl implică aceste jocuri deosebit de palpitante, dar, totodată, foarte atent concepute pentru ca cel mic să îşi dezvolte armonios şi natural toate abilităţile.

De la cele senzoriale la cele cognitive. Urmând dezideratele noilor pedagogii prin care activitatea de învăţare este mai mult una de cercetare şi explorare personală, decât una de memorare a enunţurilor auctoriale, jucăriile pentru copii din această colecţie încurajează dezvoltarea celui mic în mod natural şi în ritmul său propriu. Iar acest lucru este deosbit de important atunci când vorbim despre dezvoltarea optimă a celui mic.

Alegând jucăriile pentru copii de pe aventuricujucării.ro, alegeţi, de fapt, o dezvoltare armonioasă a prichindelului dumneavoastră, în acord cu particularităţile sale si în rezonanţă cu ritmul său interior. Iar acest lucru nu înseamnă altceva decât o bună şi corectă dezvoltare, lipsită de trauma dictaturii pedagogice. Din acest motiv nu trebuie să vă îngrijoreze dacă alegeţi să nu participaţi la jocurile celui mic ci, cel mult să îl mai îndrumaţi dacă este cazul.

Jucarii de copii de la aventuricujucarii.ro

Pentru că aceste jucării din noua generaţie suplinesc, cu succes, educatorul, protejând copilul de orice formă de autoritate potenţial negativă, dar şi de procesul de memorare mecanică. Jucându-se cu aceste jucării cel mic va descoperi singur ce înseamnă să construieşti o casă, cum se armonizează culorile, ce e aia geometrie sau câte continente sunt pe glob. Iar ingeniozitatea şi expertiza din spatele acestor jocuri, transformă participarea dumneavoastră dacă nu într-una opţională, cel puţin în una minimă.

Pentru că sunt atât de bine proiectate şi extrem de intuitive încât celui mic îi va face o reală plăcere să se bucure singur de acestea. Tocmai pentru că răspun în mod natural unor nevoi de asemenea naturale ale celui mic. Jucându-se cel mic învaţă, iar dumneavoastră vă relaxaţi. Pentru că veţi avea, cu siguranţă, mult timp la dispoziţie! Fascinantele jucării îi vor acapara celui mic interesul timp îndelungat.

Din simplul motiv că sunt gândite în aşa fel încât cel mic să îşi folosească în jocul său toate resursele, senzoriale, imaginative sau cognitive. Iar fiindcă cei mici sunt plini de resurse, dumneavoastră vă puteţi relaxa timp îndelungat. Alegând jucăriile pentru copii de la “Aventuri cu jucării”, alegeţi să transformaţi timpul lor de joacă în timpul dumneavoastră de relaxare. Iar timpul dumneavoastră de relaxare în timpul lor de dezvoltare naturală şi armonioasă.