Gabriela s-a chinuit tare mult să aibă un copil. Acum e fericită că o are pe Victoria. În urmă cu câteva momente, a făcut un anunț care i-a surprins pe toți. Toți au fost cu ochii pe mâinile ei. Ce ține în brațe:

  • Home
  • TIMP LIBER
  • Gabriela s-a chinuit tare mult să aibă un copil. Acum e fericită că o are pe Victoria. În urmă cu câteva momente, a făcut un anunț care i-a surprins pe toți. Toți au fost cu ochii pe mâinile ei. Ce ține în brațe:

Prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea este una dintre vedetele din showbiz care nu are nicio problemă să se afișeze fără pic de fard în fața admiratorilor.

În urmă cu o săptămână, Gabriela Cristea a devenit mămică pentru prima oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Victoria, rezultat al mariajului său cu muzicianul Tavi Clonda.

Prezentatoarea de televiziune și fiica sa nou-născută au fost externate în urmă cu câteva zile.

Acum, Gabriela Cristea și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că a prelevat celule stem pentru fiica sa.

Ea publicat o fotografie din spital, în care apare fără pic de fard pe față. Deși pe chipul ei se citește oboseala, vedeta TV afișează un zâmbet larg pe chip, semn că trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

„Orice părinte se gândește la sănătatea copilului, așadar noi am prelevat celulele stem pentru Victoria ✌?#Victoria #sanatate”, a spus ea.

Prietenii virtuali, însă, au apreciat-o pentru curajul de a-și arăta chipul sută la sută natural:

„Uite, o femeie minunată, care se afișează fără machiaj”, „Ești o mămică frumoasă”, „O mămică frumoasă și luptătoare”, „O mămică frumoasă”.

CITESTE SI: Atacuri dure între Olguța Vasilescu și Gabriela Cristea. Reacția vedetei TV după ce ministrul i-a publicat salariul pe Facebook

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, și prezentatoarea TV Gabriela Cristea se află într-un război al declarațiilor, cu privire la îndemnizațiile pentru creșterea copilului.

Disputa a pornit de la declaraţia făcută de ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, în timpul dezbaterilor din comisia de specialitate din Senat referitoare la ordonanţa privind plafonarea indemnizaţiilor pentru creşterea copilului, în care spunea că acestea sunt ”îndestulătoare“ şi că ar fi putut să le elimine cu totul.

Gabriela Cristea a criticat-o pe Olguța Vasilescu într-o postare pe Facebook, transmiţându-i ministrului Muncii că nu ar trebui să împrumute din exemplul german doar părţile convenabile.

”Dragă Olguţa, te rog frumos să nu ne mai faci proşti pe faţă. Noi te respectam, aşteptăm şi de la tine respect. În Germania, toate mamele primesc 1800 de euro, indiferent dacă au cotizat sau nu la stat, şi după 45 de zile de la naştere au voie să lucreze patru ore pe zi sau pot lucra de acasă. În România dacă ai venituri, îţi iei adio de la indemnizaţia de creşterea copilului. Şi dacă tot vorbim despre Germania, acolo alocaţia pentru copil nu este de 18 euro/lună, ca în România. Aşa că, draga mea, hai să nu mai luăm din Germania doar ce ne convine. Şi încă ceva: nu se întreabă nimeni cum stă Germania cu natalitatea şi cum stă România cu natalitatea“, a scris vedeta pe pagina de Facebook.

În replică, Lia Olguţa Vasilescu a distribuit pe pagina ei de Facebook un text publicat de un tabloid în care se preciza ce salariu ar avea vedeta TV şi astfel schimbul de replici a escaladat.

”Doamna Ministru, vă atrag atenţia asupra faptului că sunteţi într-o eroare gravă distribuind acest articol pe pagina dvs de fb. Sinceră să fiu, nu înţeleg cum de vă puteţi permite să susţineţi un articol bazat doar pe speculaţii fără fundament legal şi să faceţi afirmaţi insinuante la adresa mea. Vă informez asupra faptulului că sumele speculate în acest articol sunt false.

În altă ordine de idei, vă spun că toate resursele mele financiare au taxele şi impozitele plătite la zi şi provin din mediul privat. Nu încasez şi nu am solicitat bani de la bugetul de stat.

Consider că aveţi lucruri mai importante de făcut decât să comentaţi “fără comentariu” o ştire tip tabloid, în încercarea dvs de a induce populaţia într-o falsă eroare cu privire la veniturile mele.

Vă atrag atenţia asupra faptului că nu eu fac afirmaţii publice pe banii dvs, dar sunt îndreptăţită să vă trag la răspundere pentru felul cum gestionaţi Ministerul Muncii, pentru că dvs aveţi o felie grasă din Bugetul de Stat, buget ce este alimentat din taxele şi impozitele plătite de contribuabili, implicit de către mine. Mi-ar plăcea să văd că sunteţi un om cu coloană vertebrală, care îşi asumă chiar şi afirmaţiile sau insinuările nefericite. Gabriela Cristea -cetățean şi contribuabil”, a răspuns Cristea.