Flori şi terapii

Se ştie că frumuseţea presupune o continuă implicare şi adaptare la nevoile specifice deopotrivă înaintării în vârstă şi agenţilor de mediu. Iar pentru că fiecare anotimp are propriile sale caracteristici în ceea ce priveşte vremea, îngrijirea corporală trebuie să răspundă în fiecare sezon altor nevoi. Dacă vara trebuie să ne protejăm pielea în primul rând de razele ultraviloete şi de căldura excesivă, toamna impune o grijă sporită în faţa vântului şi a temperaturilor scăzute. Din acest motiv, tratamentele SPA din Bucureşti pe care vi le oferă Orhideea Spa sunt concepute special să vă pregătească tocmai pentru acest început de toamnă.

Când lavanda întâlneşte tratamentul SPA

Venirea toamnei atrage după sine adaptarea rutinei de îngrijire la noi condiţii de mediu, în special în cazul pielii şi al tenului care se confruntă direct cu intemperiile specifice noului sezon. Chiar dacă sfârşitul verii a tăiat de pe lista îndatoririlor câteva responsabilităţi, agenda de îngrijire corporală nu s-a aerisit odată cu venirea toamnei, ba dimpotrivă. De acum, protecţia împotriva ultravioletelor sau a soarelui excesiv vor fi înlocuite de exfoliere, hrănire şi hidratare abundentă pentru ca pielea să se bucure de cele mai bune condiţii. Iar pentru că tratamentele SPA sunt unele dintre modalităţile prin care ne pregătim pentru sezonul rece, Orhideea Spa îţi propune nenumărate terapii special concepute pentru noile realităţi climatice. Tocmai pentru a oferi pielii tale îngrijirea completă de care are nevoie, iar ţie tonusul pozitiv care să te apere de toate neplăcerile sezonului rece.

O astfel de terapie completă care asigură deopotrivă exfolierea, hrănirea, detoxifierea şi hidratarea pielii este şi terapia cu lavanda. Terapia „Lavander & Honey Elixir” se numără printre terapiile recomandate de experţi pentru acest început de toamnă tocmai pentru că are ca principal obiectiv prevenirea îmbătrânirii precoce a pielii pe care a favorizat-o căldura verii, dar pe care o întreţin şi noile condiţii de mediu. Pentru că şi vânturile aspre specifice sezonului rece, temperaturile scăzute şi umiditatea excesivă contribuie şi ele la deteriorarea calităţii pielii şi, implicit, la apariţia efectelor de ridare şi uscare care conferă pielii un aspect tern specific pielii îmbătrânite. Însă toate aceste efecte pot fi contracarate apelând la binefacerile trapiei cu lavandă.

Exfolierea cu cristale de zahăr şi ulei de lavandă este extrem de potrivită pentru a elimina pielea moartă care dă pielii acel aspect tern, lipsit de strălucire şi luminozitate prin acumularea de ţesut mort care împiedică buna respirare a acesteia. Iar împachetarea cu miere şi lavandă din cadrul acestei terapii împreună cu minitratamentul facial aromatic, masajul antistres şi masajul scalpului nu doar că vor detoxifia, purifica, hidrata, revigora şi proteja pielea împotriva îmbătrânirii, dar vor reada întregului organism echilibrul interior.

Pentru că dincolo de efectele benefice asupra pielii, acestă terapie va înlătura deopotrivă şi stresul, oboseala şi insomnia care fac astăzi adevărate ravagii în viaţa celor mai mulţi dintre noi. Şi care ravagii, evident, se răsfrâng nu numai asupra dispoziţiei de fiecare zi sau a tonusului general, dar şi aspura pielii către, cu siguranţă, va semnala şi acest stres suplimentar. Însă toate acestea vor fi eliminate cu ajutorul tratamentelor spa de la Orhideea SPA, partenerul tău în îngrijirea constantă a pielii.

Spread the love