Firma de tractari auto Brasov recomandata

  • Home
  • AUTO
  • Firma de tractari auto Brasov recomandata
tractari auto brasov

In ultimii ani in Romania au fost importate sute de mii de autoturisme second hand, devenind usor cimitirul de masini al europei. Maisinile pe care europenii nu le mai folosesc pentru ca sunt foarte vechi, au defectiuni si mai presus de tot polueaza, romanii le cumpara de bune. Totul s-a accentuat cu februarie 2017 cand statul obligat de uniunea europeana a scos taxa timbrul de mediu necesar la inmatricularea unei masini de ocazie si second hand timisoara.

Pietele auto din tara s-au dezvoltat mult, sunt mii de oferte de la vanzatori privati, de la samsari si de la firma autorizate.

Timbrul de mediu a fost util sau nu?

Util pentru stat pentru ca a incasat miloane de euro din aceasta taxa, a incetinit importul de auto second, pentru noi restul nu a fost util, cu banii incasati statul nu a facut nmic pentru mediu asa cum ar fi fost normal. Din 2019 vom avea o noua taxa auto, tocmai pentru a opri sau incetini importul de auto second hand si pentru a stimula cumparatorii sa achizitioneze Dacia, ca de obicei, orice lege are interese mari in spate.

Daca ar fi sa aleg intre o masina de import si una din productie locala cu siguranta as alege de fiecare data una de import, din germania de preferat. Nu accept argumentul ca sunt vechi, nu sunt sigure si polueaza. Daca este o problema cu ele de au trecut verificarea RAR si optin ITP-ul? Cred ca acolo sunt probleme.

Platim tributul
Mai toate orasele s-au aglomerat foarte mult, locurile de parcare se gasesc foarte greu pentru ca orasele de la noi nu au fost proiectate pentru un numar atat de mare de masini, in multe orase sunt 2 masini pe cap de locuitor. Este si firesc sa fie asa, doar amandoi sotii merg la serviciu nu? Sau ar trebui sa ia bus-ul care trece o data pe ora? Masina este o necesitate.

Recomandare
Daca trebuie sa iti iei masina sau ti-ai luat deja una ar trebui sa te pregatesti financiar pentru ai face o revizie serioasa. Nu poti stii ce defecte ascund, gandeste-te ca faci asta in primul rand pentru siguranta ta si a familiei tale. Inainte sa pleci la un drum mai lung in afara de verificari asigura-te ca ai in agenda de telefon numarul unei firme de tractari auto Brasov la care sa apelezi in caz de nevoie. Daca masina s-a defectat departe de casa ia in calcul sa-i faci o diagnoza auto pentru a intelege cat este de grav si daca se merita sa platesti platforma pana acasa sau o poti repara intr-un service din apropiere.

Spread the love
Tags: