Fabrica de Firme – pertenerul tau de nadejde!

blog

In fiecare zi auzim vorbindu-se de birocratie sau ne lovim de ea. Romania este, din pacate, tara birocratiei excesive. Nu o spunem nu mai noi, ci toti cei care au venit in tara noastra si s-au lovit de obtinerea unui document sau de depunerea unor acte.  Birocratia se dovedeste a fi ineficienta si nu se afla in concordanta cu nevoile cetatenilor. Si, ca si cum birocratia nu ar fi de ajuns, in anumite institutii exista personal slab pregatit, iar acest lucru face ca intregul proces sa fie si mai dificil. Daca pentru o persoana care s-a lovit des de birocratie si are mult timp la dispozitie, statul la cozi si alergatul de la o institutie la alta sunt lucruri care se rezolva, pentru un simplu cetatean sau pentru o persoana care are un timp limitat, jungla birocratica este ceva de neconceput.

Pentru asta exista birouri speciale, precum Fabrica de Firme, care pot ajuta antreprenorii la inceput de drum, dar si pe ei care au ani intregi de experienta in lumea afacerilor, cu servicii diverse si complexe. De exemplu, daca acestia doresc sa treaca mai usor peste procesul de infiintare firma, echipa de consilieri de la Fabrica de Firme le va fi alaturi in fiecare etapa, pana cand totul este perfectionat. Si nu conteaza daca antreprenorul doreste sa infiinteze un SRL sau PFA. Specialistii de la Fabrica de Firme pot oferi consiliere indiferent de natura activitatii comerciale sau de servicii pe care clientul doreste sa o ofere.

De asmenea, multi isi doresc sa faca o schimbare sediu social. Birocratia este destul de stufoasa si in acest caz. Insa, cu Fabrica de Firme, lucrurile se vor rezolva usor si fara batai de cap. Daca aveti toate actele inregula, nu trebuie sa va faceti griji.

Echipa de consilieri juridici si economici de la Fabrica de Firme este specializata in foarte multe domenii si va ofera servicii legate, asa cum spuneam, de infiintarile de PFA, SRL, schimbari de sedii sociale, deschidere punct de lucru, inchidere punct de lucru, autorizare activitati, inregistrare marca la OSIM, reinnoire, inregistrare brevete si multe altele. Fabrica de Firme vine cu o experienta de peste 10 ani si are in portofoliu peste 10000 de firme si societati infiintate. Acest lucru nu poate decat sa fie o garantie a unor servicii impecabile si a faptului ca birocratia va fi depasita cu ajutorul expertilor.

Terwhoo

Spread the love