Excursie de poveste cu Dwyn magazin

Excursie de poveste cu Dwyn magazin

Am plecat la drum. Din Bucuresti pana in Maramures avem sute de kilometri de parcurs si trebuie sa fim aprovizionati, iar alimentele sa fie puse la pastrare, sa nu se topeasca la soare. Batem din palme fericiti si cantam. Cei mici danseaza in scaunelele lor si fac karaoke original, fiindca unele cuvinte mai mult se ghicesc… Soarele arde cu putere de dimineata, dar in lada auto avem tot ce ne trebuie ca sa ne racorim: suc natural, inghetata, apa proaspata, carne pregatita sa fie pusa pe gratar. Pentru doamnele aflate la dieta am pus iaurt dietetic.

Acum stim ca nu ne mai afecteaza caldura. In portbagaj avem umbrela sa nu ne bata soarele, cand ne vom aseza la un gratar, dar cel mai de pret lucru este Geanta frigorifica auto Sencor SCM 3033BL, 32l, Conectare la bricheta auto. E minunat sa avem tot ce ne trebuie si mai ales sa fim impreuna!

Unde a inceput povestea acestei excursii reusite? Pe site-ul magazinului Dwyn.ro, fiindca nu am fi indraznit sa plecam la un drum atat de lung, fara lada frigorifica. Da, stim ca se pot face popasuri, dar cand mergi pe autostrada nu poti opri de cate ori le este sete celor mici, iar apa fiarta nu se poate bea.

In privinta gratarului, am luat carnea de la sursa sigura sa nu ne imbolnavim. Nu ne-ar fi convenit sa o cumparam de oriunde.

Pulpele spalate si condimentate asteapta sa se aureasca la primul popas, legumele sa fie facute frigarui sau salata.

In viziunea noastra lada frigorifica auto trebuie sa faca obligatoriu parte din dotarea masinii, asa cum fac trusa de prim-ajutor si polita de asigurare. Sa tii alimente in portbagaj pe caldura naucitoare inseamna sa risti transportul unor colonii de bacterii care pot invada masina.

Tocmai de aceea alege omul sa calatoresca pe distante mari cu masina personala: sa isi poate lua tot ceea ce ii este necesar ca sa isi asigure confort maxim: umbrela de plaja, lada frigorifica, gratar…