Egregora da sansa varstnicilor sa se bucure de o batranete linistita

  • Home
  • ACTUALITATE
  • Egregora da sansa varstnicilor sa se bucure de o batranete linistita
blog

Egregora da sansa varstnicilor sa se bucure de o batranete linistita

 

Fiecare dintre noi, intr-un moment al vietii noastre, ajungem in punctul in care devenim incapabili de a ne mai ingriji singuri si, astfel, avem nevoie de cineva care sa se ocupe indeaproape de nevoile si dorintele pe care le vom avea. Este extrem de important sa stii sa alegi locul ideal pentru o persoana care se afla la nevoie si necesita ingrijiri speciale, motiv pentru care alegerea unui camin de batrani in Baneasa, pentru locuitorii din Bucuresti, poate fi cea mai buna optiune pentru a le asigura varstnicilor un trai mai mult decat decent. In acest camin de Batrani din Baneasa, bunicii sau parintii tai se pot bucura de oportunitatea de a-si recapata cel putin o parte din activitatile pe care le faceau atunci cand mintea si corpul lucrau armonios si ii puteau ajuta sa faca lucruri benefice pentru ei insisi, dar si pentru cei dragi.

 

De asemenea, in acest centru de batrani din Baneasa punem la dispozitia pacientilor nostri servicii de asistenta medicala care sunt de tip preventiv, curativ, de recuperare, de reabilitare medicala paliativa, iar acestea cuprind consultatii medicale de specialitate, evaluari, investigatii, tratamente medicale, ingrijire, medicatie, asistenta in absolut toate activitatile, precum si recuperare medicala prin servicii personalizate de kinetoterapie robotizata si clasica, fizioterapie, terapia durerii, reabilitare medicala, etc.

In ceea ce priveste conditiile de trai si dotarile pe care le avem pentru a le oferi varstnicilor un mod de viata cat mai bun si mai usor, dispunem conditii absolut deosebite: in cele doua sectii de confort oferim cazare la standard hotelier de 4**** in camere de hotel cu baie individuala, iar toate camere sunt echipate cu paturi medicale automatizate, noptiere cu functiuni medicale, TV LED, aer conditionat, televiziune prin cablu, frigider, WI-FI, safe electronic, buton/statie de apel wireless pentru personalul medical etc. De asemenea, in acest camin de batrani din Baneasa ne implicam activ pentru a le oferi pacientilor nostri un mediu curat, linistit si primitor, cu siguranta ca le garantam confidentialitate maxima, respectandu-le demnitatea. Mai mult decat atat, asiguram servicii de supraveghere, asistenta medicala permanenta (24/24 ore), pacientilor nostri administrandu-li-se medicamentatia prescrisa de un medic specialist la timp.

 

La Egregora luptam din suflet pentru fiecare suflet care are nevoie de ajutorul nostru pentru a resimti bucuria anilor de altadata, aceea de a fi sanatosi si, mai presus de orice, fericiti. Se zice ca cine nu are bunici trebuie sa isi cumpere. Ei, bine, la Egregora noi de bucuram de povestile pacientilor nostri zi de zi, ne straduim sa le oferim batraneti usoare si vrem sa ii asiguram ca aici pot fi cu adevarat respectati, ajutandu-i, in acelasi timp, sa se simta in siguranta si linistiti.

Spread the love