Ea a purtat lănțișorul pe care i l-a dat iubitul timp de un an și jumătate, zilnic, dar apoi a descoperit compartimentul secret dinăuntru. Când a văzut ce ascunsese în el a început să plângă

Anna a știut că acel lănțișor lucrat anual pe care iubitul ei i l-a dăruit la aniversarea de un an a relației lor a venit din inimă, și, pentru a-i demonstra că îi apreciază iubirea și devotamentul, Anna l-a purtat zi de zi timp de un an, l-a luat chiar și în vacanțe pe oriunde au mers.

Fotografiile pe care le-au făcut în următorul an și jumătate arată în detaliu acest lănțișor special, chiar și când e acasă și lucrează la un tablou, sau mângâie pisica, sau când stă în zăpadă împreună cu câinii.

Dar ceea ce nu știa Anna era că acel colier lucrat manual ascunde un secret pe care Terry, iubitul ei, de-abia aștepta ca momentul potrivit să vină, pentru a i-l dezvălui.

RECOMAND ŞI:  „Iubitul meu s-a culcat cu o altă femeie, dar eu m-am bucurat…” Orice femeie înșelată trebuie să citească asta

Cei doi și-au dorit mereu să meargă în peștera Smoo, pe coasta de nord a Scoției, și acela a fost locul unde Terry i-a arătat ce purtase ea de fapt la gât în tot acest timp. După ce a făcut câteva poze, a luat un cuțit și, tăcut, a tăiat sigiliul care ținea lipite cele două jumătăți ale lănțișorului. Apoi a setat camera foto și a intrat și el în cadru alături de ea, la intrarea în peșteră.

,,Oh, mai bine ți-aș da lănțișorul înapoi”, i-a spus, și l-a deschis, arătându-i ce fusese în el în tot acest timp: un inel de logodnă. ,,Smoo” înseamnă în limba nordică veche ,,ascunzătoare”, așa că nu putea alege un loc mai potrivit pentru a o cere în căsătorie.

RECOMAND ŞI:  Traieste doar cu apa si lumina! Cum arata femeia care nu a mai mancat nimic de 23 de ani! Este cat se poate de adevarat:

Anna a fost emoționată până la lacrimi de faptul că prietenul ei a știut după un an de relație că ea este aleasa. Privește acest material video despre locurile prin care a călătorit acest simbol al dragostei acestor doi tineri:

Comenteaza acest articol !

Releated Post